Večera za 5 na selu

Dok su pripremali večeru, Ivana je otkrila kako su se ona i suprug Josip upoznali: 'Tri dana sam putovala...'

Dok je Ivana pričala njihovu ljubavnu priču, bračni par Rešetar Belak nije skidao osmijeh s lica

RTL.hr
23.11.2022 12:00

A da je sve bolje u dvoje, zna i Ivana Rešetar Belak iz Svete Nedelje. Završila je školu za pomoćnu kuharicu, ali trenutno radi kao zaposlenica u proizvodnji najlona. Majka je dvoje djece i Josipova supruga koja svaki slobodan trenutak svog vremena provodi sa svojom obitelji. Njezin suprug i stariji sin joj uskaču u pomoć s obavljanjem kućanskih poslova, ali i ona je njima uvijek na raspolaganju kad im zatreba. Prema Ivaninim riječima, Josip i ona su od samih početaka gotovo nerazdvojni i to do te razine da čak zajedno i kose travu pred kućom. Tako joj je ovog puta on pomogao i pred kamerama, ali samo s pripremom glavnog jela.

Zabava i nova iskustva su bili glavni Ivanini pokretači zbog koji je počela razmišljati o prijavi u popularni show, pogotovo nakon što je njezina majka Snježana ondje sudjelovala. Ivana se nakon majčinog nagovora konačno odlučila prijaviti u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gdje je demonstrirala vlastito kulinarsko umijeće.

Ponosna Ivana prisjetila se njezinog upoznavanja s Josipom. "Upoznali smo se prije, ali ja nisam njega gledala. Na Facebooku mi je poslao zahtjev za prijateljstvom i ja sam nesuđeno prihvatila i nisam ni razmišljala". Počeli smo pričati svako o svojim problemima. Tri dana sam putovala iz Španjolske što se nikada nije dogodilo", rekla je 34-godišnja Josipa ne skidajući osmijeh s lica, baš poput njezinog, pet godina mlađeg supruga Josipa.

S druge strane, Natalija smatra kako nikada ne bi tražila ljubav preko interneta jer, kako kaže - uživo je uživo. Slično misli i Saša koji tvrdi da čovjek zapravo ne može procijeniti čovjeka dok ne dođe do nekakvog fizičkog kontakta i dok se ljudi ne pogledaju u oči jer se u suprotnom teško može roditi neka kemija.