Večera za 5 na selu

Domaćica Antonela progovorila o odnosu s Tomislavom: 'Nešto smo se porječkali pa nismo dobri'

Antoneli najviše smeta to što se osoba s kojom se posvađala ponaša "kao da ništa nije bilo"

RTL.hr
16.11.2022 13:30

Svakog dana iz Broda Moravica u Delnice putuje Antonela Rački , zaposlenica na lokalnoj benzinskoj crpki. Kako je i sama rekla, nakon posla žuri kući kuhati i družiti se sa sinom Patrikom i suprugom. Sebe opisuje kao pomalo sramežljivu osobu i ne baš pretjerano komunikativnu, ali izgleda kako taj strah pred kamerama splasne jer, ne samo da je sudjelovala u kvizu 'Dođi, pogodi, osvoji' , već se prijavila i u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' . Izdvojila je domaću kuhinju kao najdražu, što se vidi iz priloženog jer često kuha variva.

S obzirom na to da je općina s najmanjim brojem stanovnika u Gorskom kotaru, dio kandidata već se poznaje otprije. Upravo iz tog razloga Antonela je komentirala i ovotjednu ekipu popularnog showa: "Svi su mladi i neke znam tako da nije problem. Ivica je jedini stariji kandidat, što je dobro jer nas potiče na razgovor".

Ivica je sam rekao da mu je ekipa super jer je riječ o mladim i veselim ljudima koji se ponašaju primjereno svojim godinama. Napomenuo je kako ne bi nikog izdvajao jer su mu svi simpatični, ali jednu želju ima: "Jedino bih volio da se Antonela malo više oslobodi."

Domaćica je naglasila kako je super s Petrom a Tomislava zna otprije. "On je iz Broda Moravica, ali malo smo se porječkali pa nismo dobri", tvrdi 31-godišnja Antonela.

Tomislavu ne smeta Antonela, ne osjeća napetost, a Matija se nadovezao kako je ona dobra.

Na pitanje smeta li joj što je Tomislav također ovotjedni kandidat popularnog showa, Antonela je potvrdila da joj ne smeta. "On se ponaša kao da ništa nije bilo. Ne stvara mi nikakav problem, ali ću ovo odraditi profesionalno i nadam se da ću biti bolja od njega. Da ću ga pobijediti", kazala je Antonela, koja Tomislava drži kao glavnu motivaciju.

"Antoneli neću dati lošu ocjenu, dobit će je kao i svi ostali, po zaslugama" , zaključio je Tomislav.