Play ponuda
Play ponuda
Profesionalna kuharica

Domaćica Biserka iskreno: 'Razočarat ću se ako ne dobijem četiri desetke, očekujem pobjedu!'

U 'Večeri za 5 na selu', koja se odvija na sjeveru Hrvatske danas će kuhati iskusna kuharica koja ne skriva svoju želju za osvajanjem glavne nagrade.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 5.4.2022. u 18:00
Play ponuda

Biserka Zlatar dolazi iz Ludbrega, ima 51 godinu i po zanimanju je kuharica pa vrlo ozbiljno doživljava sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu' i dat će sve od sebe kako bi pobijedila. „Nakon 30 godina rada u kuhinji očekujem pobjedu. Razočarat ću se ako ne dobijem četiri desetke“, iskrena je današnja domaćica koja nema problema otvoreno priznati svoje želje, za razliku od ostalih.

Image
Foto:
Image

Međutim, Biserka ne isključuje mogućnost da i ostali natjecatelji pripreme ukusne večere. „Ako sam ja kuharica, to ne znači da netko ne zna ili ne može dobro skuhati“, ističe pa otkriva zašto se odlučila za to zanimanje: „Nakon srednje škole sam odlučila biti korisna pa sam se odlučila za kuharstvo. Radim u struci i zadovoljna sam s tim poslom.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Biserka preferira domaću kuhinju pa će danas gostima ponuditi redom domaće namirnice i tradicionalna jela, iako joj je hobotnica ispod peke najdraže jelo. Svojom najvećom vrlinom prilikom pripreme jela smatra to što je jako brza i učinkovita. Za sebe kaže da je perfekcionist, dobronamjerna i ambiciozna osoba koja voli druženja, muziku i ples, a u slobodno vrijeme bavi se nordijskim hodanjem, šivanjem te volontiranjem i humanitarnim radom u Udruzi Narcisa u Ludbregu, gdje pomaže ženama oboljelima od raka dojke. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Biserka je rođena u Ludbregu, živi u Ludbregu te planira ondje ostati do kraja života: „Mislila sam napustiti grad, ali srce ne da, srce ostaje samo u Ludbregu!“ Kako će proći Biserkina večera u centru svijeta i smiješe li joj se desetke – pogledajte u današnjem izdanju 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO NJIMA NAJISKRENIJI

Tina i Davor odabrali svoje favorite, očarani su Filipom i Anamarijom: 'Najjači su par, čista energija'

Play ponuda

Više s weba