Play ponuda
Play ponuda
KAD JE OBITELJ NA OKUPU...

Domaćica Duška: 'Za Božić i hranom želiš pokazati najmilijima koliko ti je stalo do njih'

Šibenčanka Duška Zaninović bavi se slikarstvom, obožava kuhanje i dekoriranje jela, proizvodi biljne likere, džemove, kekse od lavande, a gledatelji su zavoljeli njezinu kuhinju u showovima 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i 'Večeri za 5 na selu'.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 21.12.2022. u 18:00
Play ponuda

„Ostala sam uvijek ista, čak i malo živahnija što bi se moglo očekivati s obzirom na godine koje donose. Ja sam osoba koja se svemu daje dok ne pukne, kao cvrčak na grani. U posljednje vrijeme kod mene se promijenilo to da više nisam toliko u Zagrebu kao što sam bila, više sam pustila korijenje u Šibenik i mogu vam reći da ne žalim. Malo sam zakazala sa slikanjem, čekamo moje smirivanje, moj životni suton i onda ću se malo uvući u tu svoju rupu koju sam sada nazvala ormar-kuća-atelje, gdje ću slikati i raditi kad dođu teški zimski dani, kad se neće moći puno zujati vani, kad će mi doći nadahnuće i kad ću htjeti malo novosti tako da sam svoj kutak osigurala za takve trenutke“, kaže 68-godišnjakinja koja obožava blagdane.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

„Božić je divno vrijeme, kad se okuplja obitelj, kad smo na okupu, kad vas zaokupe blagodati božićnog stola, kad stvarno sa srcem i dušom želiš sve najbolje svakom članu obitelji i nastojiš kao domaćica da i hranom pokažeš koliko ti je stalo do njih i koliko voliš te blagdanske dane“, objašnjava Duška i dodaje svoje želje: „Baš bi bio lijep božićni poklon kad bih ove godine pobijedila iako meni to nikad nije bio imperativ. Da i ne pobijediš, a pokažeš se dobro, to ti puno znači. Ljudi vide koliko si spretan, sposoban, dobar, kreativan - neka i ne pobijediš, vidi se ono što si htio pokazati, a mislim da mogu pokazati puno toga.“

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Što će Duška pokazati svojim jelima - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba