Večera za 5 na selu

Domaćica Ivana o svom iskustvu u 'Ljubav je na selu': 'Nisam se nadala da ću ići do Ekvadora, išla sam na...

Ivana, koja je bila u 'Ljubav je na selu', tijekom pripreme 'Večere za 5 na selu' otkrila je kakvo joj je to iskustvo bilo.

RTL.hr
06.10.2022 21:00

Ivana je bila jedna od rijetkih kandidatkinja 'Ljubav je na selu – međunarodna sezona', koja je u Ekvadoru, kod farmera Daniela , mogla bez problema pričati španjolski.

Otkrila je da je jezik naučila tako što je gledala meksičke i španjolske sapunice na TV-u, a nikad ništa nije zapisivala, snimala, niti vježbala – samo je slušala i ponavljala glumačke fraze. Stoga ne čudi da joj je odlazak kod Daniela na farmu, u daleki Ekvador, bio još jedan dodatan izazov, jer je tako mogla svoje znanje španjolskog provjeriti iz prve ruke. A iako nije pronašla ljubav, kako je rekla tijekom 'Večere za 5 na selu', doživjela je jedno super iskustvo.

"Tako je, bila sam u 'Ljubav je na selu'. Lijepo iskustvo, mogu reći. Nisam našla ljubav, ali sam upoznala razne ljude i stekla neko životno iskustvo i neku lijepu uposmenu", rekla je.

"Nisam se nadala da ću ići do Ekvadora, išla sam na blef. Ako prođem, prođem. No, nije se dogodio nekakav klik, više je bilo na bazi prijateljstva, a on se odlučio za drugu curu. Meni je bilo lijepo", rekla je Ivana.

Pogledajte video!