Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Domaćica Jadranka gostima će pripremiti tradicionalnu turopoljsku 'Večeru za 5 na selu'!

Drugi je dan kulinarsko-ugostiteljskog tjedna u Velikoj Gorici i okolici, a danas će protukandidate ugostiti 67-godišnja domaćica Jadranka Bedeković iz mjesta Velika Kosnica.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 21.6.2022. u 10:30
Play ponuda

Za Jadranku se može reći da je prava svestrana seoska žena koja se, zajedno sa suprugom, brine o njihovom imanju na kojem uzgajaju voće i povrće te svinje i kokice. Uz to, Jadranka je članica udruge Turopoljska tradicija starina koja održava na životu stare običaje njezina kraja. Upravo zbog toga preferira hrvatske tradicionalne recepte pa će danas svojim gostima pripremiti turopoljske specijalitete za pamćenje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Od Jadranke imam velika očekivanja jer znam da djeluje u udruzi te da često kuhaju i roštiljaju“, kaže Ružica dok Ines smatra: „Očekujem i fine domaće kolače jer je rekla da zna dobro peći slastice i mislim da će njezina večera biti dobra.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kako će se Jadranka snaći u pripremi večere i hoće li i nju pojesti trema – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTROŠILI SVU SREĆU

Ono što je danima bilo u zraku se i ostvarilo! Reakcija Tomislava i Karmele je totalno sportska: 'Zaslužili smo ispasti'

Play ponuda

Više s weba