Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'VEČERA ZA 5 NA SELU'

Domaćica Jelena o životu sa samohranom majkom: 'Djetinjstvo, ma nisam ga ja ni imala. Mama i ja smo imale tež...

Druga ovotjedna domaćica Jelena koja je rodom iz Travnika, ali već dugi niz godina sa suprugom živi u Istri, ispričala je kako je imala teško djetinjstvo.

RTL.HR/ 28.10.2020. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Počela sam rano kuhati pošto je moja mama uvijek puno, puno morala raditi. Samohrana je majka tako da nije imala vremena na mene. Tako da sam ja morala sama, sa 12 godina sigurno, stajati za šporetom i truditi se", ispričala je emotivno.

"Bio mi je jako težak život, mama mi je jako puno radila, mučila se tako da sam ja jedno vrijeme bila kod svoje bake koja je pazila na mene", rekla je pa nastavila: "Sa mamom sam kasnije otišla u Austriju. Krenula sam u školu, težak život je bio, nisam znala njemački, nisam znala ništa, ali evo uspjela sam. Uspjele smo i jedna i druga!"

Na pitanje je li joj djetinjstvo bilo teško, kaže: "Djetinjstvo, ma nisam ga ja ni imala. Ja sam se rano naučila boriti za sve. Mama je osoba koja je kraljica, doslovno, moj veliki anđeo i nije što mi je mama, ali je najdivnije biće na svijetu. Radi za mene sve, ona me toliko voli da to nije normalno. Mama, hvala!", ispričala je Jelena. 

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hmmm?

Jesu li se oni to zaljubili? Između Dragoljuba i Ljiljane frcaju iskre: 'Stvaraju mi se neki pomiješani osjećaji'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba