Play ponuda
Play ponuda
ZAVRŠNICA U VODNJANU

Domaćica Lorella: 'Pripremat će divlju svinju prema receptu mog sina'

Bliži se kraj ovotjednog druženja u 'Večeri za 5 na selu' i danas će netko osvojiti glavnu nagradu i biti proglašen najboljim kuharom i domaćinom u Istri.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 16.12.2022. u 10:30
Play ponuda

Večerašnja domaćica bit će Lorella, koja će kandidate ugostiti u Vodnjanu i pripremiti im veprovinu. „Pripremat ću divlju svinju u umaku, prema receptu mog sina, koji će mi doći pomoći“, otkrila je domaćica za koju ostali kandidati vjeruju da izvrsno kuha. „Jelovnik mi se čini odličan i Lorella je jučer najavila da će uz svako jelo poslužiti određeno vino tako da jedva čekam da prođem taj slijed“, rekla je Snježana.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

U ponedjeljak je kuhala Snježana i za svoj jelovnik dobila 38 bodova, u utorak se gostilo kod Slađane koja je dobila maksimalan broj bodova, srijeda je bila rezervirana za Gabriela koji je za svoja jela dobio 31 bod, a jučer se predstavila nova kandidatkinja Klaudija koja je zamijenila Sandru i za svoj tradicionalni jelovnik dobila 36 bodova… Može li Lorella dobiti četiri desetke - ne propustite pogledati od 20.15 sati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba