Play ponuda
Play ponuda
SREĆA NAJVEĆA

Domaćica Tihana: 'Kad rano postaneš mama, život te prisili da naučiš kuhati'

Tihana je prodavačica iz mjesta Ivančani koja za sebe kaže da je miroljubiva, draga, brižna i brbljiva osoba koja se, među ostalim, u 'Večeru za 5 na selu' prijavila zato što svi hvale njezina jela.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 31.3.2023. u 17:00
Play ponuda

„Imam dvoje djece, Veroniku i Dorijana, Veronika će sad napuniti 22 godine, a Dorijan 19. Najviše vremena volim provoditi s Veronikom, ona zna što mama najviše voli; volimo zajedničke razgovore, imamo dosta zajedničkih tema, podjednakih razmišljanja o nekim stvarima. Nije ni među nama velika razlika jer sam je rodila jako, jako mlada“, kaže 38-godišnjakinja koja je rođena u Garešnici, ali već 15 godina živi u Ivančanima. „S obzirom na to da sam jako mlada postala mama, jednostavno, život te prisili da moraš naučiti kuhati i, naravno, s godinama sam i naučila“, kaže Tihana koja preferira tradicionalnu i mediteransku kuhinju, najčešće spravlja razna variva, povrće i piletinu te dodaje da nije nimalo izbirljiva kad je o hrani riječ.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Tihana se u 'Večeru za 5 na selu' prijavila zbog upoznavanja novih ljudi, novih iskustva i druženja zato što kaže da je jako društvena osoba. „Slobodno vrijeme provodim sa svojim kolegicama s posla; kavica, druženje, razgovor... Znam ponekad organizirati sa svojom braćom i sestrom izlete u prirodu, volim društvo i sve što vole mladi“, kroz smijeh zaključuje.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Kako će se ekipa provesti kod Tihane - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
O, DA

FOTO Mirjana iz 'Večere za 5 na selu' neodoljivo podsjeća na Patsy iz kultne britanske serije: Slažete li se?

Play ponuda

Više s weba