Večera za 5 na selu

Domaćin Anđelko: 'Odličan sam zanatlija, osrednji glumac i Djed Mraz već 47 godina!'

Umirovljenik Anđelko Babačić po struci je pogonski električar, ali bavi se i glumom pa ga je publika mogla vidjeti u nekoliko hrvatskih serija te u spotovima domaćih pjevača.

RTL.hr
23.12.2022 18:00

Poslije onog snimanja promijenilo se dosta toga, više mi nije isto kad dođem na pijacu i tako. Svatko želi malo popričati, komentirati nešto poput toga da su Primoštenci najbolji i sve u tom smislu", kaže Anđelko koji je prvi put u 'Večeri za 5 na selu' kuhao u tjednu s Lorentom, koja je tada pobijedila, no jučer je rekla kako bi voljela da ovaj put pobijedi on.

Anđelko Babačić

Anđelko se bavi i glumom pa je za ulogu u predstavi 'Hamlet u Mrduši Donjoj' dobio nagradu za najboljega glumca amatera. U mom kazališnom stažu stvarno sam imao briljantnih uloga, imao sam oko tisuću izvedbi, stotinjak predstava", otkriva 77-godišnjak koji je 1988. izumio je stroj za kidanje vreća krumpira te je isti izum unaprijedio 1994., a za svoje je inovacije dobio i Plaketu Grada Šibenika. Tehnika me oduvijek zaokupljala, u proizvodnji sam bio kao zanatlija. Što se tiče inovacija i izuma, naravno da to malo kasnije dođe, jednostavno to dođe s praksom i stažom. Odličan sam zanatlija i osrednji glumac. Već sam 47 godina Djed Mraz, svaki prosinac sam u tih 47 godina morao biti zdrav i bio sam", kaže simpatični Anđelko i dodaje što gosti mogu očekivati od njega.

Anđelko Babačić

Naravno da ću se danas potruditi, trudim se i trudit ću se i dalje dok god mogu pokazati što znače ti blagdani i što sve treba i čemu treba stremiti u tim danima - ljubavi i poštovanju. Uvijek kažem da je ljubav najvažnija na svijetu jer čovjek koji može dati i primiti ljubav, to je veliki čovjek."

Anđelko Babačić

Kako će završiti druženje kod Anđelka - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u.