Stalno kasnim i ne znam zašto je to tako, ali jednostavno gdje god idem, uvijek se mene zadnjeg čeka. Znam često zakasniti na posao, ali šef i moji kolege naviknuli su se na to iako im je to u početku dosta smetalo", kaže Ante.
Završio sam za mesara i trenutno radim u mesnici . Mislim da sam postao mesar zato što sam se zakasnio prijaviti u neku drugu školu", iskreno kaže 23-godišnjak koji se u slobodno vrijeme bavi planinarenjem, vožnjom i, naravno, kuhanjem.
Kad su lijepi dani, sjednem na motor i nekako izgubim svaku brigu, sve mi je ravno, uživam, opuštam se i vozikam okolo", kaže Ante i nastavlja: Volim druženja, dobru zabavu, dobru hranu i prije svega - dobar provod . Od mene, prije svega, možete očekivati meso - napokon ćemo se svi lijepo najesti i nadam se dobro zabaviti."
Kako će se gostima svidjeti mesne delicije koje priprema Ante - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.