Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SRETNO!

Domaćin Božidar: 'Prijavio sam se zbog pobjede i da dokažem da sam pravi kuhar'

Umirovljenik Božidar Miodragović po zanimanju je kuhar i dolazi iz Bjelovara. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se kako bi pokazao svoje vještine i ne krije kako mu je pobjeda u emisiji važna.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 28.12.2022. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Jako mi je drago što me produkcija pozvala da sudjelujem u 'Večeri za 5 na selu' u ovom blagdanskom izdanju. Vezano za medalje, Sven je to puno komentirao kad sam prošli put sudjelovao u ovoj emisiji, što znači da on to uopće ne cijeni. To je isto kao da sam ja njemu rekao da je svoju diplomu kupio u Banjoj Luci ili ne znam gdje. Glupost! Ta svaka medalja ima svoje značenje, svoju priču“, kaže predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara koji često sudjeluje u kulinarskim natjecanjima, gdje ponekad bude i sudac.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

„Prošli put nisam pobijedio, a i vidjelo se zašto nisam pobijedio - zato što su se oni bili dogovorili, što uostalom samo pokazuje da su oni labilne osobe. Na kraju krajeva, kad sam ih pitao jeste li ocjenjivali jela ili mene, rekli su mi mene. Nisam ja došao da ocjenjuju mene, nego moja jela“, kaže 69-godišnjak i nastavlja: „Imao sam dosta veliku podršku mojih prijatelja kuhara, a ovi što su komentirali po društvenim mrežama s lažnim profilima, to me uopće ne zamara. Nikome nisam rekao da njegovo jelo ne valja, nema nikakve dileme da ja nekoga ocjenjujem zato što ga volim ili ne volim. Naravno da mi je bitna pobjeda, zato sam se i prijavio i da dokažem da sam pravi kuhar. Danas pravim jednu pravu blagdansku autohtonu gozbu koja će se održati u 'Večeri za 5 na selu' kod Božidara.“ Što će Božidar pripremiti gostima - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
USKORO NA RTL-U

Upoznajte Sašu Đorić, kandidatkinju showa 'Brak na prvu': 'Vjerujem u bajke i svaki dan pokušavam biti istinski sretna'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba