Play ponuda
Play ponuda
SAMO POŠTENO

Domaćin Dean: 'Nije mi bitna pobjeda, ali očekujem realne ocjene i takav ću ja biti kod drugih'

Dean Božić dolazi iz Čazme, ima 48 godina, radi u Hrvatskim šumama, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se ponajprije zbog promocije svog kraja i imanja koje se nalazi u mjestu Gornji Draganec, no ne krije kako bi mu bilo drago i da pobijedi.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
RTL.HR/ 13.9.2021. u 18:00
Play ponuda

„Radim u Upravi šuma Podružnica Zagreb, oženjen sam već 23 godine sa svojom ženom Slavicom. Živim u centru Čazme, a ovo je imanje koje se nalazi dva i pol kilometra od Čazme. To je naše obiteljsko imanje koje vodi moja gospođa Slavica i ovdje ona priprema prostor za kontinentalni turizam koji će se, nadamo se, razviti u našem cijelom čazmanskom dijelu“, kaže Dean i nastavlja: „Ova priroda, ovi susjedovi jeleni, ovaj mir... tu je moja oaza, to je nešto što puni dušu, akumulatore tako da se čovjek bolje osjeća...“

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

Osim kuhanja, Deana zanimanju i brojne druge stvari. „Moj je hobi prije svega rad na imanju vikendom i skupljanje antikviteta. Već 25 godina skupljam različite starine, najviše iz područja Moslavine i Bilogore, pohranjujem ih u svoje objekte, održavam ih... da se ne izgubi ta jedna tradicija“, kaže Dean i otkriva što ga još jako veseli.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

„Prije pet, šest godina počeo sam bilježiti dojmove o prirodi, prijateljima, kumovima, poslu na selu itd. Pomalo sam to stavljao na papir tako da imam nekih 35, 40 pjesama napisanih i nadam se da ću za svoj 50. rođendan objaviti neku knjižicu s pjesmama o radu i životu na selu u Moslavini i Bilogori te okolici“, kaže inženjer cestovnog prometa i dodaje zašto se prijavio u 'Večeru za 5 na selu'.  

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

„Volim kuhati, a kad nešto radite s ljubavlju, očekujem i dobre ocjene. Što se tiče konkurencije, neka pobijedi onaj tko je bolji tako da se trudim biti najbolji. Nije mi bitna pobjeda, ali očekujem realne ocjene i takav ću ja biti kod drugih.“

A kakve će Dean dobiti ocjene te hoće li to biti dovoljno za pobjedu - ne propustite pogledati večeras od 20.15 sati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Robert je instruktor polaganja za viličara, posvećen je obitelji i obožava roštilje: 'Sa 18 godina sam imao disco'

Play ponuda

Više s weba