Večera za 5 na selu

Domaćin Goran sve je oduševio namazom od špeka: 'Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam to jela!'

U ponedjeljak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa iz Velike Gorice i okolice okupila se kod Gorana Kraljevića u mjestu Gornji Čehi. Iako atmosfera nije bila na vrhuncu, originalno predjelo je sve oduševilo.

RTL.hr
20.06.2022 21:10

Jadranka, Ines, Ružica i Silvio stigli su kod prvog ovotjednog domaćina Gorana te su po dolasku primijetili kako ima malu tremu, koju nije uspio riješiti čak ni ukusan domaći aperitiv.

Večera za 5 na selu (14).png

Nakon što se ekipa smjestila za stol Goran im je ponudio predjelo sastavljeno isključivo od domaćih sastojaka – namaz od špeka, češnjaka i peršina te domaći kruh i narezak. Predjelo je bilo vizualno jako obećavajuće i kombinacija je bila jako dobra", pohvalio je Silvio dok je Ružica oduševljeno komentirala: Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam jela paštetu od špeka i stvarno je bilo fenomenalno!"

Večera za 5 na selu (15).png

Goranov specijalni namaz pohvalili su svi za stolom, a onda je na red stiglo glavno jelo – rolada od lungića punjena s nareskom. Iako je jelo izgledom sve privuklo, gosti su komentirali kako je domaćin pretjerao sa soli. Bilo je preslano, premasno i preteško", rekla je Ružica, a s njom se složila i Ines: Mislila sam da će okus biti malo drugačiji, bilo je premasno i preslano..."

Večera za 5 na selu (18).png

Za desert Goran je poslužio maline i jagode s voćnom kremom i šlagom, što je inače najdraži desert njegove supruge i djece. Desert mi je bi fin, ali po meni malo prejednostavan za ovu emisiju", kazao je Silvio, a jednako su mislile i ostale kandidatkinje.

Večera za 5 na selu (19).png

Iako je domaćin tijekom večere i dalje malo imao tremu, Ružica je zaključila: Ne zamjeram mu ništa, prvi je dan, ne zna kakve kandidate ima, ne poznaje nas..." Na kraju večere atmosferu su podignuli tamburaši pa su Goran i Ines čak i zaplesali.

Večera za 5 na selu (22).png

Kad je stigao red na ocjenjivanje, Ružica mu je dala ocjenu 9: Desert je bio jednostavan, ali sve ostalo je bilo savršeno!" Jadranka mu je također dala ocjenu 9, a Ines mu je dala ocjenu 8 iz istog razloga zbog kojih se i Silvio odlučio za tu ocjenu: Glavno jelo je bilo preteško, a desert jednostavan." Tako je prvi ovotjedni domaćin zaradio solidna 34 boda.

Večera za 5 na selu (23).png

Sutra kuha domaćica Jadranka, a kako će ona kuhati pred kamerama i hoće li osvojiti više bodova – pogledajte u utorak u novoj 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!