Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Večera u Gospiću

Domaćin Josip otkriva: 'Živahniji sam i slobodniji otkako sam se rastao'

Drugi domaćin u ličkom tjednu 'Večere za 5 na selu' je simpatični Josip Mudrovčić iz Gospića koji se u emisiju prijavio prvenstveno zbog zabave.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 28.6.2022. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovotjedni kandidati već su na prvoj večeri primijetili kako je Josip vrlo društvena i komunikativna osoba koja se voli šaliti, a on objašnjava: „Po prirodi sam veseljak i volim se družiti, a što se tiče živahnosti - živahniji sam i slobodniji otkako sam se rastao. A u emisiju sam se prijavio najviše zbog druženja jer volim ljude.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Josip trenutačno živi u Gospiću te radi kao fizioterapeut i kiropraktičar, a po struci je magistar zaštite zdravlja. „Imam završen studij i za fizioterapiju, a u Sloveniji sam dodatno završio akupunkturu i kiropraktiku. Volim pomagati ljudima i kad nekome pomognem - moje je srce ispunjeno“, priznaje današnji domaćin koji ima zanimljiv hobi, a to je proučavanje hrvatske tradicije i običaja.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Volim tradiciju i običaje cijele Hrvatske, a ne samo Like, iako sam ponosni Ličanin. No volim sve dijelove Hrvatske i naša tradicija mi je jako zanimljiva“, ističe Josip pa će se na njegovom popisu namirnica pronaći isključivo domaći proizvodi pripremljeni po tradicionalnim receptima. Tako Josip ističe kako gosti od njega večeras mogu očekivati pravu ličku hranu i opuštenu atmosferu, a kaže kako trema kod njega neće biti prisutna jer često statira u filmovima pa ima iskustva pred kamerama.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kako će proći večera kod simpatičnog Josipa – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hmmm?

Jesu li se oni to zaljubili? Između Dragoljuba i Ljiljane frcaju iskre: 'Stvaraju mi se neki pomiješani osjećaji'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba