Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Domaćin Mario na svoju je večeru pozvao i Mladena Grdovića!

Četvrti je dan 'Večere za 5 na selu' u Zadru i okolici, a danas kuha 51-godišnji dočasnik u mirovini Mario Jukić iz mjesta Poličnik

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 16.6.2022. u 10:30
Play ponuda

Mario se kroz tjedan pokazao kao vrlo zahvalan gost koji je na dosadašnjim večerama nesebično podijelio visoke ocjene, a večeras će pokušati opravdati očekivanja svojih protukandidata. „Volim gledati 'Večeru za 5 na selu' i odjednom mi je palo na pamet da se prijavim. Od mene možete očekivati dobru zafrkanciju, dobru pjesmu i da se dobro zabavimo!“ ističe današnji domaćin koji će večeru poslužiti u svojoj konobi koju je nazvao po Mladenu Grdoviću!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Konoba se zove Cule po mom zadarskom slavuju Mladenu Grdoviću, to je njegov nadimak. Pozvao sam ga kao gosta iznenađenja, no vidjet ćemo hoće li doći jer je malo boležljiv pa će mi javiti hoće li doći ili neće“, otkriva Mario, a kandidati se raduju i samoj pomisli da ih na večeri iznenadi njihov popularni pjevač.

Image
Foto:
Image

„Ja bih jako volio da dođe večeras i da napravimo dernek“, priznao je Filip i jedno je sigurno – dobra zabava na Marijevoj večeri je zagarantirana. A što će domaćin skuhati i hoće li Grdović doći – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba