Večera za 5 na selu

Domaćin Marjan očekuje pobjedu, a Drago se žali: 'Čudan mi je popis namirnica'

Gledatelje danas očekuje drugo izdanje 'Večere za 5 na selu' u Slavoniji, a najbolji kuhari ovog tjedna traže se u Požegi i okolici. Večeras ekipa ide u Pleternicu, gdje će svoje protukandidate ugostiti bivši mesar te umirovljenik Marjan.

RTL.hr
22.03.2022 13:30

Prva ovotjedna 'Večera za 5 na selu' održala se kod Marija, koji je uspio skupiti lijepih 36 bodova, a večeras će njegov rezultat pokušati nadmašiti Marjan Grgić , koji je kao gost dosta prigovarao pa sve zanima kakav će biti domaćin i što će skuhati. A na njegovom će se jelovniku pronaći zanimljivi nazivi i različiti sastojci, koji će iznenaditi goste.

Večera za 5 na selu, Drago

Ovaj popis namirnica mi je nekako čudan - ajvar, kulen, junetina, svinjetina, paprika, mrkva, višnje... malo čudno, ne znam gdje će to sve stati", komentira Drago dok Anka vjeruje kako će se Marjan odlično snaći: Mogao bi biti dobar domaćin jer inače ima dosta ekipe za koju priprema jela, to znam jer se i moj muž druži u toj ekipi i Marjan im često kuha."

Večera za 5 na selu, Marjan Grgić

Današnji domaćin dat će sve od sebe kako bi udovoljio svojim gostima i pripremio im ukusne specijalitete te ne krije svoj izraženi natjecateljski duh: Očekujem pobjedu zato što smo se svi angažirali oko večere, kćer, žena i ja i mislim da ću pobijediti!"

Miriše li Marjanova večera na desetke – doznat će se večeras u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!