Večera za 5 na selu

Domaćin oduševio goste 'Večere za 5 na selu': 'Može se opet ženiti!'

Robert je za goste pripremio jela naziva Lička klasika, Meso prelazi u vegetarijance i Kad voće poludi

RTL.hr
30.06.2022 08:15

Robert Srdić je diplomirani inženjer šumarstva iz Gospića obožava glazbu, bavi se uzgojem životinja, voli skupljati starine i održavati običaje da se tradicija ne zaboravi. A osim strasti prema glazbi ima i strast prema kuhanju.

Robert je za goste pripremio jela naziva Lička klasika, Meso prelazi u vegetarijance i Kad voće poludi - predjelo je svima bilo super, glavno jelo također, a u voćnoj salati svima je bilo previše šlaga. Atmosfera nije bila opuštena kao prijašnjih večeri, ali uz neke sitne zamjerke, gostima se svidjela Robertova večera tako da je i on dobio najveće ocjene i sad tri kandidata dijele prvo mjesto!

Uvod u glavno jelo bila je povrtna juha. Čim je kušao, Josip je komentirao kako je jako dobra, a Marijan dodao: Juha mi se jako svidjela, iznad prosjeka, bila je ukusna i prijala je nakon ovih suhih jela i puno mesa, baš mi je odgovarala." Marijan je grabio još jednom, Ivani je juha također bila fina, no komentirala je kako je Robert trebao ipak staviti domaće rezance da bi Jelena zaključila: Inače volim juneću juhu, ali ova bez mesa je bila stvarno fina."

A osim toga, ostali su zaključili- Robert se može opet ženiti!

Pogledajte video!