Večera za 5 na selu

Domaćin Tin: 'Upisao sam učiteljski fakultet kako bih sudjelovao u odgoju zanemarene djece'

Tin trenutačno živi u Tenji, studira na učiteljskom fakultetu u Osijeku, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zato što je odmalena ljubitelj emisije i često je pomagao mami i baki u kuhinji.

RTL.hr
16.05.2023 18:00

Vidio sam jako puno djece koje su zanemarili roditelji, koji nisu imali pravu brigu, nisu dobivali odgoj koji je djetetu potreban i onda sam kroz učiteljski fakultet vidio mogućnost da zapravo sudjelujem u tom odgoju, da im barem pružim tu neku orijentaciju kako da idu dalje kroz život, kako da se usmjere ako im roditelji to sami ne pružaju", kaže 20-godišnjak i nastavlja: Nemaran sam student, imam najbolju prijateljicu i curu koja ide sa mnom na fakultet pa se uz njih provlačim, one uče, ja se uz njih šlepam. Neredovit sam, to je nekako najbolji naziv."

Tin Horvat

Tin trenutačno radi u trgovini, a bavi se i programiranjem. Radim preko studentskog ugovora, radim već dvije godine u trgovinama, što mi je uz fakultet najbolja opcija. Volim raditi u trgovini, volim raditi s ljudima, dobar je osjećaj kad nešto prodajem ljudima i oni budu zahvalni, a i imam jako dobre kolege. Kad je kolektiv dobar, i posao je uživancija."

Večera za 5 na selu - Tin Horvat

Volim kuhati, prirodu, šetati i uživam u životu. Vesela sam osoba, ponekad malo impulzivan u odlukama, ne razmišljam prije nego što nešto napravim, imam kratak fitilj, lijepo buknem, što me ponekad baš košta u životu. Inače sam drag, ne svađam se ni s kim, baš sam druželjubiva osoba. Što se tiče životnog mota ili volje za životom, gledam da se svaki dan ustanem pa da vidim što ćemo taj dan raditi. Ne gledam u budućnost, nemam nikakve planove, svaki dan smišljam što ću i kako ću, nemam neki moto koji me gura - ja samo bivam."

Tin Horvat

Kako će se ekipa provesti kod Tina - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.