Play ponuda
Play ponuda
SAMO VESELO!

Domaćin Vlatko: 'Jako volim folklor i bećarac, a najviše se volim šaliti'

Večerašnji domaćin Vlatko je radijski novinar u mirovini, lovac i stari veseljak, kako kaže, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavili prijatelji su ga i obitelj zato što ga smatraju vrsnim kuharom.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 18.5.2023. u 18:00
Play ponuda

„Rođen sam u Slavonskom Brodu, a sad živim u Dražu u Baranji. Moja gospođa i ja smo umirovljenici, četrdeset godina smo živjeli u Osijeku, odradili radni vijek i sad smo došli u Draž. Ovdje je moj vinograd. Kad sam trebao ići u mirovinu, odlučio sam da ću posaditi vinograd i to je mojih ruku djelo“, kaže 76-godišnji Vlatko koji je osvojio nagradu Veliko zlato za svoju graševinu.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

„Jako volim folklor, bećarac, što sam njegovao u programu Radio Osijeka dok sam radio, čak sam dobivao i nekakve nagrade što njegujem to“, rekao je večerašnji domaćin koji je bio predsjednik KUD-a Sloga - Draž. Vlatko je radiju radio kao novinar, spiker i urednik, a bio je i ratni reporter, a kad ga pitate da otkrije nešto o sebi, u šali kaže: „Kakav može biti čovjek koji će uskoro napuniti 77 godina? Čangrizav, rijetko dobro raspoložen…“ Domaćin otkriva i da su ga u 'Večeru za 5 na selu' prijavili prijatelji, a on je pristao sudjelovati ponajprije zbog društva i dobre zabave i dodaje da se jako voli šaliti.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Kako će proteći večera kod Vlatka - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba