Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Domaćin Zoran iz Rijeke i okolice najavljuje: 'Bit ćemo veseli i neće biti mirna atmosfera!'

U novom tjednu 'Večere za 5 na selu' pet zanimljivih kandidata spremno čeka pokazati svoje omiljene recepte, a prvi će to učiniti 55-godišnji Zoran Lovrić iz Viškova.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 9.5.2022. u 11:30
Play ponuda

Pred obožavateljima RTL-ove zabavne kulinarske emisije je vrlo opušten i veseli tjedan u kojem će kuhati ekipa iz Rijeke i okolice. Prvi domaćin je soboslikar Zoran Lovrić, koji će večeras pokazati svoje kulinarsko-ugostiteljske sposobnosti, a u goste će mu stići Olivera Starčević, Mate Bašić, Arno Rusich i Jerko Kovačić.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U 'Večeru za 5 na selu' prijavio sam se zbog novih prijatelja, društva i kuhanja. Bit ćemo veseli i neće biti mirna atmosfera“, ističe Zoran, koji će gledateljima biti poznat zbog sudjelovanja u osmoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', a danas će za ovotjedne kandidate pripremiti ukusnu večeru te se nada dobrim ocjenama.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Kriteriji za ocjenjivanje bit će mi da li je dovoljna količina, da li je ukusno i točka“, ističe Jerko dok Arno smatra: „Bitno je da te lijepo ugoste, da se lijepo provedeš i da se osjećaš ugodno, to je bit cijele priče.“ Što će Zoran poslužiti svojim gostima, koje će ocjene na kraju dobiti i kako će se ekipa iz Rijeke i okolice slagati – pogledajte u prvoj ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' večeras u 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba