Večera za 5

Domaćina pojela trema: 'Atmosfera je dosta utjecala na cjelokupan dojam'

Današnji domaćin u 'Večeri za 5 na selu', ugostitelj Viktor Polić, kod Jovana i Maje pokazao se kao strog kritičar koji ne daje visoke ocjene pa su ostali kandidati s nestrpljenjem iščekivali njegovu večeru.

RTL.hr
28.04.2021 21:07

Viktorov se jelovnik sastojao od predjela naziva Bučorizo , glavnog jela Gluteus maximus i deserta Dolce vita . Meni mi govori da je domaćin perfekcionist, dao je nazive koje ništa ne razumijem", komentirao je Ivan.

Viktor Polić

Na putu do Viktora kandidati su nagađali kakva će biti Viktorova večera, a stekli su dojam da će jesti kinesku hranu. Mislim da će ova večera biti drugačija nego naša s obzirom na to da smo malo pričali na kineskom", u šali je rekla Iris, a Jovan dodao: Nadam se da neće biti sa štapićima." Kad su došli, Viktor ih je ponudio aperitivima - za dame liker od vina i rakiju od jabuke i višanja , a za gospodu travaricu dok su ostali kandidati komentirali kako domaćin ima tremu.

Viktor Polić

Viktor je ubrzo poslužio rižoto od buče te pitao goste kakva vina žele uz jelo. To je njemu profesionalna deformacija, ali ovo je obična večera na koju smo se došli družiti pa mislim da je malo pretjerao s tim", rekla je Maja, a Jovan je komentirao hranu: Svidio mi se sir, topio se u ustima, a probao sam i rižoto koji inače ne jedem i isto je bio finog okusa."

Viktor Polić

Uskoro su prešli na glavno jelo - teletinu ispod peke, prilog krumpir i ratatouille . Okusom mi je nešto malo falilo, rekao bih ljubavi", komentirao je Ivan, a njegovoj supruzi Iris sve je bilo fino iako joj je teletina bila malo suha. Jovan je komentirao kako prvi put jede teletinu, da ne jede ni janjetinu te dodao kako najčešće jede piletinu i svinjetinu te ćevape i pizzu. Nije bilo premasno, ali jednostavno nije nešto u čemu bih mogla uživati", rekla je Maja.

Viktor Polić

Na red je došao i desert - aromatične šljive s kremom od mascarponea , uz što je domaćin poslužio novo vino. Jovanu se to svidjelo zato što smatra da se Viktor želio pokazati kao dobar domaćin koji se razumije u vina, a Ivan je rekao: Sva ta tri vina išla su mi uz svako jelo, ali mislim da mi bi išlo i jedno vino uz svako jelo." Kad je o desert riječ, svima se svidio okus. Šljiva je bila unutra, osjetio se malo i cimet, keksi..., bilo je fino", rekla je Iris.

Viktor Polić

Viktor i Ivan pripremili su stvarno pravo iznenađenje - Ivan je zasvirao na tamburici i zapjevao. Vidim da je iznenađenje uspjelo", rekao je Ivan, a Iris dodala kako je Viktor od iznenađenja zaboravio tekst. Super ste bile pratnja, svaka čast!" Jovan je komentirao Maju i Iris, a Viktor im je potom donio darove da se sjećaju ove večeri.

Viktor Polić

Jovan je za Viktorovu večeru dao desetku zato što mu je sve bilo super - i atmosfera i domaćin, Iris se odlučila za devetku - večera joj je bila bolja nego prošle dvije, ali nije bila za deset, Ivan se također odlučio za devetku zato što mu nešto nije štimalo u glavnom jelu, a Maja je dala ocjenu pet zato što je to bila večera za pet.

Viktor Polić

Sutra je u 'Večeri za 5 na selu' domaćin glazbenik Ivan, a kakva će jela pripremiti gostima te hoće li imati najbolje iznenađenje - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa od 20 sati na RTL-u.