Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU

Domagoj i svećenik Ladislav danas su prijatelji: 'Lac je krstio našeg drugog sina Niku, a vjenčat će suprugu i mene'

Osim druženja, ukusnih jela i anegdota koje će pamtiti cijeli život, u svakoj sezoni 'Večere za 5 na selu' rode se i čvrsta prijateljstva

Image
Foto: Privatni album/RTL.HR
RTL.HR/ 29.8.2021. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tako su Ljubica Siljan iz Pule i Mira De Caro iz Vodnjana tijekom snimanja emisije postale velike prijateljice koje su zajedničkim snagama kritizirale ostatak ekipe. Obje dame pokazale su se kao zahtjevne gošće koje ne daju lako visoke ocjene, no kad je riječ o njih dvije, bile su jako široke ruke.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

Takvim načinom ocjenjivanja nisu bili zadovoljni ni gledatelji koji su smatrali da su Mira i Ljubica kalkulirale te da su iz tog razloga davale tako niske ocjene, no Mira kaže da to nije istina. „Nisam se dogovarala s Ljubicom, takve sam ocjene davala zato što sam imala neke svoje kriterije - da bi netko dobio visoku ocjenu, mora me oduševiti od predjela do glavnog jela, sve mi mora biti dobro. Sad vidim da sam možda bila previše kritična, ali tako je kako je, sada je gotovo“, kaže Mira koja je naposljetku sretna zbog pobjede i što je upoznala nove zanimljive ljude.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

A kad su se upoznali svećenik Ladislav Dort i konobar Domagoj Pavličić iz Vinkovaca, činilo se kao da se nakon snimanja 'Večere za 5 na selu' više neće ni pozdraviti kad se sretnu na ulici, no ispalo je sasvim drukčije. Naime, zbog različitog pogleda na vjeru i život općenito, tijekom slavonskog tjedna dolazilo je do razmirica između ova dva kandidata, no oni su kasnije postali pravi prijatelji - toliki da je Ladislav krstio Domagojevo drugo dijete, a uskoro će i vjenčati supružnike Pavličić!

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

„Smatram da nikad nije ni došlo do nekih velikih nesuglasica između Ladislava i mene, ja sam samo iznio svoje mišljenje da nije netko veliki vjernik samo zato što ide u crkvu i da se možeš pomoliti i kod kuće. Nisam ni u koga upro prstom niti govorio za nekog određenog, samo sam iznio svoje mišljenje“, otkrio je Domagoj te istaknuo je kako su naposljetku svi iz vinkovačkog tjedna zajedno gledali emisije koje su snimili za 'Večeru za 5 na selu' te nitko nikome nije nešto zamjerio. „Najbolji je pokazatelj da smo Ladislav i ja ostali dobri to što je krstio našeg drugog sina Niku, a vjenčat će suprugu i mene“, otkrio je naposljetku.

Nova sezona kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' - uskoro na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KRATKO I JASNO

Milko se nije dvoumio koju će djevojku izbaciti s farme: 'Već sam nakon prvog dana od Mande doživio nepovjerenje'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba