Predjelo
Zaplovimo morem
Brusketa:
Pet kriški kruha
Maslinovo ulje 1 dcl
Češnjak
Rajčica
Pet inćuna
Prstohvat soli
Papra
Bosiljka
Na gradelama zapeći krišku kruha i dodati maslinovo ulje s češnjakom, rajčice, inćune i na kraj bosiljak.
Glavno jelo
Povuci mrižu na kopno
500 grama ječma
1,5 kilogram sipe
Maslinovo ulje 1 dcl
Tri češnjaka
Kapula
Peršin
Bijelo vino 2 dcl
Temeljac 500 grama
Žlica sipinog crnila
Pet komada sabljarke
Prstohvat soli i papra
U loncu na češnjaku i kapuli potrebno je zagrijati maslinovo ulje te se doda sipa i peršin koji se moraju kratko popržiti. Nakon toga potrebno je dodati malu količinu bijelog vina te ukuhati, a potom dodati temeljac i malo crnila. Sve se to zajedno kuha i pred kraj se doda natopljeni ječam s maslacem i parmezanom.
Sabljarka se prepeče na gradelama i kasnije zalije maslinovim uljem.
Desert:
Zasladi život težaka
Mascarpone 500 grama
Pola vrhnja za šlag
Dva vanilin šećer
15 suhih smokava
Prošek 2 dcl
Žlica šećera
Limun
Naranča
Izmiksati vrhnje za šlag, dodati mascarpone s malo ocijeđenog limuna i naranče te vanilin šećera. Sve sastojke treba zajedno promiješati i staviti u čašice te za kraj ih držati u hladnjaku. U lonac dodati kratko karamelizirani šećer, prošek, smokve i vanilin šećer. Sve to treba iskuhati i preliti hladnim desertom (dok je još vruće) prije posluživanja.