Večera za 5 na selu

Dragica otkrila: U Iveka se zaljubila sa 15 godina, ali ju je obitelj udala za drugog. Sudbina ih je...

Ljubavna priča koja će vas ganuti...

RTL.hr
19.11.2021 20:50

"Otišla sam u Njemačku sa 16 i pol godina, a vratila sam se 2010. godine", ispričala je Dragica.

"Ja sam vam bila 15 godina, Ivek je bil 18. Kako je nekad bilo, roditelji moji mene nisu pustili dalje u školu, ja sam htjela biti frizerka. Tata je radio u Njemačkoj, mogao mi je priuštiti, ali nije htio jer je on vidio kako se mladež u Njemačkoj ponaša, tako bih i ja i pokvarila se. I tako, nisu me htjeli školovati pa su me poslali brati jabuke u Dugo Selo. Tamo sam ja upoznala Iveka. On je isto brao jabuke, pa smo se malo gledali i tako smo se zaljubili i prvi put poljubili. Evo, sad znaju svi!", ispričala je.

No, između toga je bila i tužna priča.

"Moja mama je jako oboljela, dobila je rak jednjaka i rekli su nam odmah doktori da nema spasa. Tata u Njemačkoj, brat oženjen, baka, deda i ja, mene se trebalo riješiti. Ja sam bila višak, znači mama bude umrla za koji mjesec i onda su mene trebali udati", rekla je Dragica te dodala da su se dotad ona i Ivek dopisivali, pričali kako će se vjenčati kad on dođe iz vojske, ali zbog cijele situacije više nije otpisivala.

"Oni su meni našli dečka za kojeg sam se ja morala udati. Dvadeset godina nisam znala gdje je Ivek niti on za mene. Ne bih pričala moju priču o braku, preskočila bih, zna se manje više zašto. Samo nitko nije pobjegao od ničeg dobrog pa tako ni ja", rekla je.

No, otkrila je i kako se sjetila Iveka nakon 20 godina. "Ivek mi je napisao oproštajno pisao i napisao mi je ako mi ikad u životu bude teško i ako ne budem znala kud, neka se sjetim jednog mladića koji me iskreno volio", ispričala je teje dodala da ga je pitala sjeća li se jedne Dragice. I onda je on potražio nju.

"Vjerojatno je to bila sudbina. Moralo je tako biti", komentirao je Ivek.

"Nisam znao ni gdje je ni što je, ali javila se i bilo mi je jako drago", rekao je.

Dragica ima troje djece, a Ivek dvoje. Par se napokon vjenčao 2000. godine.