Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Samo pozitiva

Dragici nije uvijek bilo lako u životu, no ona je ostala optimistična: 'Roditelji me nisu htjeli školovati pa su me poslali brati jabuke'

Posljednja domaćica u križevačkom tjednu 'Večere za 5 na selu' je uvijek vedra i nasmijana 60-godišnjakinja Dragica Ledinski kojoj nije sve išlo kako je zamislila, ali nikad nije odustala.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 19.11.2021. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dragica je po struci njegovateljica, a trenutačno je u mirovini te dane provodi sa svojim voljenim suprugom Ivekom, ali i u mnogim aktivnostima. „Strastveni sam ribič, volim ići na ribičiju, a najveća riba koju sam ulovila bio je zubatac. Volim plesati, plesala bih tri dana! A najviše me veseli harmonika, kad sviram harmoniku onda zaboravim na supruga i djecu, onda sam u svom svijetu“, priznaje simpatična Dragica koja iz prvog braka ima troje djece.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U 'Večeru za 5 na selu' prijavio ju je njezin sin koji smatra da fino kuha i da to treba pokazati ostalima, a Dragici pobjeda nije uopće važna, važna joj je samo zabava s njezinim 'sestrama': „Ekipa je super i očekujem da završi još veselije nego što je počelo!“ Lidija, Manda, Đurđica i Marina svoju sestru Dragicu opisuju kao vedru, energičnu, zabavnu i pozitivnu pa ističu kako će sigurno ostati prijateljice i nakon emisije, a Dragica je otkrila kako joj nije u životu uvijek sve bilo toliko veselo.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Imala sam 15 godina i roditelji me nisu htjeli pustiti dalje u školu, a ja sam htjela biti frizerka. Tata je radio u Njemačkoj i mogao mi je to priuštiti, ali nije htio jer je mislio da bih se pokvarila. Nisu me htjeli školovati pa su me poslali brati jabuke, a tamo sam upoznala Iveka jer je i on brao jabuke pa smo se malo gledali, tako smo se zaljubili i poljubili“, prepričava Dragica koju je onda život odnio u totalno drugom smjeru – morala se udati za drugog, otišla je u živjeti u Njemačku, no nikad nije zaboravila na svog Iveka i njihov pogled ispod jabuka. „Nisam znala gdje je Ivek, niti on nije znao gdje sam ja“, kazala je Dragica, a onda je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i uspjela je izboriti se za svoju sreću i ljubav te svojim primjerom pokazuje kako uvijek treba biti optimističan.

Cijelu Dragičinu priču i zabavnu večeru ne propustite pogledati večeras u 20.15 sati na RTL-u kad će se doznati i pobjednica križevačkog tjedna!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba