Večera za 5

Dramatična završnica: Ivanka plakala na vlastitoj večeri zbog Darijevog neprimjerenog ponašanja

U završnici ovotjedne 'Večere za 5 na selu' kuhala je Ivanka, a Dario ju je odlučio sabotirati na nekoliko načina.

RTL TV
07.03.2020 12:00

Sinoć je u 'Večeri za 5 na selu' posljednja kuhala Ivanka koja od početka nije skrivala želju za pobjedom.

Ivanka je kandidatima ponudila jelovnik koji se sastojao od predjela Staro, ali fino, glavnog jela Jelo grofa Bombellesa i deserta Crno-bijeli svijet, no sve je ostalo u sjeni drame koja se osjetila tijekom cijelog tjedna, no sinoć je dosegnula svoj vrhunac.

Naime, svi preostali kandidati, osim njezine kćeri Vlatke , Ivanki su posljednjih dana zamjerali glad za pobjedom , činjenicu da je sve kritzirala osim svoje kćeri te toga da se prijavila na ovakav show, a ne jede večeru.

Sudeći po onome što smo vidjeli, jedva su dočekali njezinu večeru da joj 'zapapre' zbog takvog ponašanja, no ipak su pretjerali, točnije to je učinio Dario.

Gosti su stigli prilično buntovno raspoloženi, a nakon pozdrava Ivanka im je ponudila aperitiv. "Zasmetalo mi je što je prvo svojoj kćeri natočila", rekla je Marija , a domaćica je ubrzo poslužila predjelo - zagorske štrukle nadjevene repom i sirom. "Plan mi je bojkotirati jelo", nastavio je najmlađi kandidat ovog tjedna Dario i ubrzo rekao kako je našao dlaku u štruklama. "Nije mi dobro, povraćat ću, prisjelo mi je jelo", komentirao je.

Domaćica je potom otišla u kuhinju po glavno jelo, komentirajući kako joj se ne čini da je to bila dlaka, nego nit od repe. "Mislim da je to namjerna provokacija", rekla je Ivanka, a Dario tvrdi kako je dlaka stvarno bila u predjelu i da nije to izmislio. Ivanka je iznijela glavno jelo, teletinu u umaku od povrća s domaćim rezancima.

"Isto takvo glavno jelo imala je Andreja ", rekao je Dario i nastavio biti neugodan, prigovarajući kako nema kruha, a Marija nije isto htjela jesti uz objašnjenje kako ne jede poslije 18 sati, kao što je Ivanka rekla na njezinoj večeri.

"Moram priznati da sam joj to vratila", rekla je, a ubrzo je Dario udario glavom u čašu. "Nisam namjerno, slučajno", rekao je, no domaćici je to očito bila kap koja je prelila čašu pa je zaplakala.

Cijelu dramu u završnici ovog kulinarskog tjedna pogledajte u našem videu!

Sljedeći tjedan očekuju nas novi kandidati i nove delicije u novim epizodama showa Večera za 5 na selu", od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!