Večera za 5

Idemo u Bjelovar! Dražen Kocijan - Kocka: 'Skuhat ću najbolje što znam, a ocjenama se ne zamaram!'

U novom tjednu show 'Večera za 5 na selu' odlazi u Bjelovar i okolicu, a prvi je domaćin gledateljima već poznato lice, ali i glas - radijski voditelj Kocka!

RTL.hr
13.07.2020 14:00

Dražen Kocijan , zvan Kocka , velika je faca u Bjelovaru, gdje ga znaju svi mještani, a široj je publici poznat zbog sudjelovanja u RTL-ovom reality showu 'Big Brother' te kulinarskojemisiji 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' . A sada će se okušati i u showu 'Večera za 5 na selu' .

"Skuhat ću najbolje što znam, a ocjenama se ne zamaram", kaže Kocka, koji se smatra odličnim domaćinom pa se nada da će i na šarmdobiti koji bod više.

Večera za 5 na selu

S druge strane, njegovi protukandidati još uvijek ne znaju tko im priprema večeru, a među njima će se naći i velika obožavateljica tog radijskog voditelja, koja će biti vrlo iznenađena kada ga ugleda.

"Voljela bih da mi vrata otvori bjelovarski Brad Pitt", kazat će druga natjecateljica, koja se nada ukusnim jelima i dobroj zabavi.

Osim Dražena, ovaj će tjedan kuhati još i Diana Belošević, Mirela Fištrović, Denis Golek i Sanja Golec .

Upoznajte nove kandidate:

DRAŽEN KOCIJAN

Dražen Kocijan

Radijski voditelj i poduzetnik Dražen Kocijan dolazi iz Bjelovara, a gledatelji ga poznaju iz emisija Big Brother" i Tri, dva, jedan - kuhaj!" . Kocka kaže kako ga zabavlja sudjelovati u raznim emisijama pa je to jedan od razloga što se prijavio u Večeru za 5 na selu". Naravno, važno je i druženje, sklapanje novih poznanstava i to što uvijek kuha s ljubavlju. Drugi mu je posao to što ima kozmetički salon za pedikuru i masažu, doduše, ne bavi se direktno s tim, ali ako je potrebno, kaže da bi mogao nekoga izmasirati. Otkriva kako najviše voli talijansku kuhinju, može se pohvaliti kako izvrsno spravlja variva, sarme, punjene paprike, kotlovinu, roštilj i gulaše, a nikada nećete pogriješiti ako mu poslužite piletinu na bilo koji način ili fileke!

DIANA BELOŠEVIĆ

Diana Belošević

Diana Belošević je 29-godišnja prodavačica koja dolazi iz mjesta Brezovac pokraj Bjelovara, a zbog ljubavi prema kuhanju odlučila se prijaviti u show Večera za 5 na selu". Obožava talijansku i meksičku kuhinju i ne boji se eksperimentirati s umacima. Omiljeno joj je jelo teletina u umaku i riža, a njezini bližnji su presretni što uvijek napravi više vrsta jela - za svakog ponešto. Za sebe će reći da je vrlo vesela osoba koja u slobodno vrijeme peče razne slastice i radi u trgovini s balonima.

MIRELA FIŠTROVIĆ

Mirela Fištrović

Mirela Fištrović dolazi iz mjesta Berek pokraj Bjelovara i premda je po zanimanju frizerka, ima obrt za proizvodnju kolača. Priznaje da čak i u slobodno vrijeme peče kolače i brine se o raznim životinjama; kokošima, svinjama, ovcama, puricama... Preferira tradicionalnu kuhinju i najčešće spravlja jela od piletine. Nikad neće odbiti knedle sa šljivama i pohanu hranu, a svojom manom smatra to što uvijek previše skuha. Za sebe kaže da je komunikativna i druželjubiva , uvijek željna zabave i novih iskustava pa je za nju prijavljivanje u Večeru za 5 na selu" bio pravi izbor.

DENIS GOLEK

Denis Golek

Denis Golek u Večeru za 5 na selu" prijavio se kako bi pokazao svoje kulinarsko umijeće, a i voli izazove, pa je prije sudjelovao i u emisiji Ljubav je na selu" . Taj je 28-godišnjak po zanimanju konobar i smatra da nema mana u kuhanju, a kao svoju vrlinu ističe to što uvijek sve počisti za sobom. Denis najradije bira tradicionalnu kuhinju, a najčešće spravlja razna variva. Sebe smatra zabavnom osobom, a uvijek će biti sretan ako mu pripremite pečenu piletinu. U slobodno vrijeme bavi se vježbanjem, crtanjem i sviranjem bubnjeva.

SANJA GOLEC

Sanja Golec

Sanja Golec dolazi iz Bjelovara, po zanimanju je ekonomistica, a radi kao voditeljica poslovnice . U kulinarski show Večera za 5 na selu" prijavila se ponajprije zbog zabave i druženja, a velika joj je želja pokazati svoj voljeni grad. Osim kuhanja, opušta se uz crtanje, slikanje i šetnje, a za sebe kaže da se voli puno smijati, voli ljude i vrlo je strpljiva. Preferira tradicionalnu kuhinju, a najčešće priprema variva, meso i pečenje. Uvijek će rado kušati piletinu u umaku od gljiva, kao i eksperimentirati s jelima, a svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što se često žuri.

Što će Kocka pripremiti svojim gostima, ne propustite doznati večeras u 21.30 na RTL-u!