Play ponuda
Play ponuda
GORSKI KOTAR

Ekipa 'Života na vagi' ima zanimljive bliske susrete: Osim slavne TikTokere, susreli su i medvjede, lisice......

Šesta sezona 'Života na vagi' već se uvelike snima u samom srcu Gorskog kotara, gdje 20 natjecatelja, ali i gledatelja, očekuju dosad nikad viđeni krajolici i razna iznenađenja.

RTL.hr/ 7.9.2022. u 20:00
Play ponuda

Proteklog tjedna TikTokeri Harry i Elliot pješke obilaze Europu od Sjevernog mora do Istanbula, a na svojem putovanju prešli su i Lož u Sloveniji te ušli u Hrvatsku gdje su na granici naletjeli na medvjeda kojeg su otjerali vikanjem. I na granici su im poželjeli dobrodošlicu pa su dečki podijelili lijepe dojmove o lokalnom stanovništvu Primorsko-goranske županije.

Image
kakav hit

TikTokeri upali na snimanje 'Života na vagi'! Harry i Elliot oduševili pratitelje svojom hrvatskom avanturom

Image
kakav hit

TikTokeri upali na snimanje 'Života na vagi'! Harry i Elliot oduševili pratitelje svojom hrvatskom avanturom

"Ljudi su tu vrlo prijateljski nastrojeni prema nama", rekli su dečki. Jeli su meso ispred crkve gdje je bilo okupljanje, potom naletjeli na zmiju i dva mala medvjeda, a kada su u pozadini čuli glasanje medvjedice, brzo su pobjegli pa upali na snimanje RTL-ovog showa "Život na vagi". Snimanje je bilo u tijelu pa su dečki morali pričekati da se isto završi, no nije im to teško palo jer su im iz produkcije dali hranu i vodu te su sjeli i u miru pratili što se događa.

No, oni nisu prvi neočekivani gosti koji su posjetili ekipu šeste sezone +Života na vagi', najekstremnije sezone dosad koja se snima u Gorskom kotaru na 900 metara nadmorske visine.

'Najveća je sreća bila kad smo vidjeli medu'

Naime, treneri Maja Ćustić i Edin Mehmedović za RTL.hr otkrili su tko ih je sve još 'posjetio' tijekom snimanja.

„Jelene, srne, divlje svinje i lisice čak smo uspjeli i snimiti kad se u kasnim noćnim satima vraćamo u mjesto gdje spavamo. Imali smo na cesti i dva susreta s medvjedima, ali su pobjegli prije nego što smo ih uspjeli snimiti. Još uvijek se nadamo nekom selfieju“, smije se Edo, a i Maja je prepuna dojmova.

„Vozeći se kući neku večer sa snimanja imali smo goranski safari. Prvo smo sreli divlje praščiće koji su izletjeli iz grmlja. Nekoliko kilometara dalje pojavio se veliki jelen. Ulaskom u selo vidjeli smo krdo jelena, košuta i Bambija, pokoju lisicu koja pretrčava cestu, ali najveća je sreća bila kad smo vidjeli medu koji nam je umalo pokucao na prozor!“ prisjeća se Maja nedavnih šumskih anegdota.

A što su sve prošli kandidati 6. sezone doznat ćete uskoro!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VESELA DRUŽBA

DJ Baki za RTL.hr o pobjedi i druženju s kandidatima: 'Baš smo se neki dan zarakijali, a sa Željkom sam najbolji'

Play ponuda

Više s weba