Večera za 5 na selu

Evo kako je Mišela počela suditi na autoutrkama: 'Tu godinu kad sam sudila, ako ih nije deset izletjelo,...

Mišela je prisjetila kako je jednom prilikom trebala obaviti gotovo pa rutinsko suđenje jedne autoutrke, no na kraju je završilo kao katastrofa jer momci nisu skidali nogu s papučice gasa

RTL.hr
28.11.2022 21:00

Nedaleko od popularnog ljetovališta Rogoznica, smješteno je mjesto Zečevo Rogozničko pokraj Rogoznice u kojem živi Mišela Mustafić sa svojom obitelji. Riječ je o duhovitoj, komunikativnoj i upornoj gospođi koja je po zanimanju mesarica, ali je zaposlena kao spremačica u školi i za vrijeme turističke sezone radi u fast foodu na plaži.

Ova svestrana Dalmatinka kaže kako voli kuhati za druge pa se na njezinom jelovniku najčešće pronađu variva, ali nije joj strano ni eksperimentiranje s jelima.

Mišel je velika zaljubljenica u autoutrke. Sve je počelo tako da je Mišelin sin kupio trkaći automobil i počeo voziti slalom, kronometar, a, kako kaže, oduvijek su voljeli brzinu, brda i utrke pa su se suprug i ona prijavili kao suci na autoutrkama.

"Jednom prilikom u Skradinu sam bila jedina sutkinja među muškarcima i stavili su me na sektor koji je trebao biti najjednostavniji jer nije trebalo biti sudara niti ičega sličnog. Na kraju se ispostavilo da je moj sektor bio najgori i da je svako malo bila crvena zastava u zraku, a sad je li to zbog toga što je ženska bila na toj strani...'', pojasnila je 51-godišnja Mišela.

Kako Mišela kaže, muškarci su na utrkama preko radio veze vikali: "To, napokon da čujemo ženski glas na ovim autoutrkama".

Izgleda kako uz dva posla i autoutrke, Mišela i dalje ima vremena i energije za novine pa se postavlja pitanje je li zaljubljenica u još pokoji adrenalinski sport. Kao iz topa je ispalila da bi voljela probati zipline.

Ipak, prva ovotjedna kandidatkinja popularnog showa nije jedina koja voli ekstremne sportove. Takav je i jedini muškarac u ovoj ekipi, osebujni Zoran Mikulandra koji je pojasnio kako bavio disciplinom hladnog kupanja. "I on je sam to prakticirao pa sam se i ja kupao usred zime u ledenoj vodi, s ledom", dodao je.