Večera za 5 na selu

Evo zašto konobarica Natalija ne radi u struci: 'Cijeli život prođe u kuhinji i ništa ne vidiš'

Njezin trenutni posao je ispunjava i uveseljava

RTL.hr
21.11.2022 20:30

Rođena je u Varaždinskim toplicama, ali posljednjih godina njezin je dom u Podsusedu. Po zanimanju je kuharica i slastičarka koja je odlučila to promijeniti pa je postala konobarica u kafiću. Riječ je o 34-godišnjoj supruzi i majci Nataliji , rođenoj u Varaždinskim toplicama koja se odselila u Podsused zajedno sa svojim 17-godišnjim sinom Stjepanom kojeg je dobila u prvom braku. Ponovno je uplovila u bračnu luku sa suprugom Raifom i to prije samo dva mjeseca.

Iza njezine prijave u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' stoje nova poznanastva, razmjena recepata te konačno - kako bi demonstrirala svoje slastičarske vještine. Kada je za štednjakom, najčešće kuha razne vrste variva, ali kada je za stolom, najradije u svom tanjuru voli vidjeti zagorske štrukle i burek. što se tiče prednsoti i nedostatak njezinog kuhanja, priznala je kako joj je mana ta što joj čistoća radne površine nije uvijek na najvišoj razini, ali zato ističe kako je uredna i uporna.

Inače, po zanimanju je kuharica, ali ne radi u struci već kao konobarica u kafiću: "To me uveseljava i ispunjava jer uvijek ima novih društava".

Nataliji se nije svidio posao kuharice jer, kako kaže, to je prenaporan rad, previše posla, manjak slobodnog vremena i sve u svemu - "cijeli život prođe u kuhinji i niš ne vidiš".

Slično misli i još jedan ovotjedni kandidat popularnog showa. Riječ je o Saši koji misli da je posao kuharice zahtjevan jer zna kako je pripremati hranu te smatra da ima puno posla oko toga.

S druge strane, prva domaćica iz Samobora i okolice ne misli da je prednost to što je kuha na samom početku tjedna: "Mislim da tu sad nema velike pompe oko toga. Ne bi se reklo da imam nešto više znanja jer nisam dugo bila u tim vodama jer se to mijenja svakodnevno".