Večera za 5 na selu

FOTO - Ekipa iz 'Večere za 5 na selu' opet na okupu: Obećana Mišelova fešta prava je gastro bomba!

S ovakvo otkačenom i opuštenom ekipom zabava je zajamčena!

RTL.hr
30.10.2022 09:00

U srcu Vrbovca ponovno je pala ukusna večera i vrhunska zabava u zavidnom društvu. Kako je to Mišel obećao prošlog tjedna kada je proglašen pobjednikom RTL-pvog kulinarskog showa 'Večere za 5 na selu', doista i je napravio večeru na koju su svi pozvani. Ondje su svojim dolaskom ovu zabavu uveličali duhoviti Dejan Jeličić i Marina Novoselac .

Fešta kod pobjednika 'Večere za 5 na selu' Mišela Klasića

Pogledajte djelić atmosfere s fešte koju je Mišel obećao kada je proglašen pobjednikom u prošlotjednom izdanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu'. Nakon obilne večere, dok je Mišel otvarao bocu šampanjca za ovu posebnu priliku, Dejan se našalio u svom stilu i odglumio kao da ga je čep pogodio u oko. Njegovu šalu je razotkrila Marina koja se pohvalila ulovljenim čepom boce šampanjca.

Nažalost, na fešti nisu bili svi kandidati 'Večere za 5 na selu'. U Mišelovoj kući na proslavi pobjede u showu nije se pojavila 56-godišnja garderobijerka Ivančica Tkalčević .

360x360-258629d0-2baa-11ec-8ac3-3a925a8303a3.jpg

Mišel nije nikome ostao dužan te je za vrijeme pripreme svoje večere prošlog tjedna otkrio gledateljima kako pripremiti vrhunski rib-eye koji je malo drukčije modificirao, kako je to on pojasnio. Ipak je on je mesar s iskustvom od tri desetljeća pa je njegov savjet zlata vrijedan.

"To bi bio tomahawk, kao indijanska sjekira. To je komad junećeg mesa koji se dobiva od šestog do dvanaestog rebra. odležano je i zrije na suhi ili mokri način. Ovo je sad isključivo na suhi u određenoj temperaturi od četiri do dva stupnja s time da se iz mesa očekuje da se otpusti voda i da se aktiviraju enzimi koji će pomoći da se meso omekša i da se žilice razgrade. To je taj dio, 'ajmo reći najskupljega mesa koji se dobiva od junećeg trupa gdje bismo ga mogli prodavati kao stvarno nešto dobro" , temeljito je to pojasnio Mišel za sve one koji se ne razumiju u kvalitetne steakove ili za one koji žele znati više o ovom odličnom komadu mesa.