Play ponuda
Play ponuda
'sezona u dva, tri sata'

Gabriel ne može živjeti sam jer sve troši na izlaske: 'U jednoj večeri potrošio sam tri, četiri tisuće eura'

Izlasci su Gabrijelu sve pa zbog takvog svog životnog izbora i stava ne može izlaziti

RTL.hr/ 15.12.2022. u 16:00
Play ponuda

Ekonomist Gabriel Benussi iz Rovinja ugostio je kandidate 'Večere za 5 na selu', u koju se prijavio zbog sjajnog iskustva koje je imao tijekom sudjelovanja u emisiji 'Pet frajera tjedno', koja se prikazivala na PLAYU. Veseli Gabriel za sebe kaže da je simpatično emotivna osoba i da ga u životu najviše veseli kada je ljudima oko njega dobro.

Budući da mu je najzaposleniji ljeti, hladnije mjesece iskoristio je za udovoljavanje drugim životnim interesima pa se tako prijavio i u 'Večeru za 5 na selu'.

"Zimi sam bio slobodan pa sam se počeo prijavljivati na neke emisije poput 'Večere za 5 na selu'. Nikad nisam gledao volim li kuhati i kako ću kuhati, nego volim ovu drugu stranu - kad sjedimo i pijemo s društvom i onda svako toliko netko kuha pa je tako došao red na mene. Vidio sam da je fora nešto skuhati, nije fora da prijatelji samo spremaju meni, nešto za 5 na moram i ja njima spremiti. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio sam se zato što se želim družiti s ovim ljudima, želim ih upoznati, nešto im skuhati, da bude zezancija, da jedemo i pijemo svi skupa, pa bilo to i na televiziji", rekao je Gabriel.

Gostima je za 'Večeru za 5 na selu' odlučio servirati Rovigno tesoro kao predjelo, Sipu i ekipu za glavno jelo te Maškare za desert. Pripravu svoje večere započeo je s predjelom, a nastavio s glavnim jelom. Dok je radio u kuhinji, Gabriel je ispričao ponešto o privatnom životu i objasnio zašto još uvijek živi s roditeljima.

"Uvijek sam živio sa starcima. Bio sam nešto neko vrijeme sam jer sam trebao živjeti s curom i onda u biti su skužili ljudi da cijelo vrijeme dolaze prijatelji umjesto cura pa sam morao doći doma", objasnio je partijaner. Otad nije ni pokušao živjeti sam. "Ne, jer nisam imao para da si platim režije i stan. Radio sam, ali sve što sam zaradio potrošio bih na izlaske. Ja izlazim i to košta, izlasci koštaju tako da sve što bih radio, uložio bih u izlaske, curu, zezanciju, večerice", jasan je Gabriel. U jednoj večeri potrošio je oko tri, četiri tisuće eura. "Cijelu sezonu u dva, tri sata", zaključio je Gabriel.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba