Play ponuda
Play ponuda
noćna ptica

Gabriel o svojim izlascima i poslovima: 'Dođem doma ujutro u 6, 7. pa zaspem. Po noći sam u điru'

Istrijan je prava noćna ptica. Gabriel Benussi živi noću, a spava danju - barem je tako donedavno izgledao njegov tempo

RTL.hr/ 15.12.2022. u 9:00
Play ponuda

Ekonomist Gabriel Benussi iz Rovinja ugostio je kandidate 'Večere za 5 na selu', u koju se prijavio zbog sjajnog iskustva koje je imao tijekom sudjelovanja u emisiji 'Pet frajera tjedno', koja se prikazivala na PLAYU. Veseli Gabriel za sebe kaže da je simpatično emotivna osoba i da ga u životu najviše veseli kada je ljudima oko njega dobro.

Budući da mu je najzaposleniji ljeti, hladnije mjesece iskoristio je za udovoljavanje drugim životnim interesima pa se tako prijavio i u 'Večeru za 5 na selu'.

"Zimi sam bio slobodan pa sam se počeo prijavljivati na neke emisije poput 'Večere za 5 na selu'. Nikad nisam gledao volim li kuhati i kako ću kuhati, nego volim ovu drugu stranu - kad sjedimo i pijemo s društvom i onda svako toliko netko kuha pa je tako došao red na mene. Vidio sam da je fora nešto skuhati, nije fora da prijatelji samo spremaju meni, nešto za 5 na moram i ja njima spremiti. U 'Večeru selu' prijavio sam se zato što se želim družiti s ovim ljudima, želim ih upoznati, nešto im skuhati, da bude zezancija, da jedemo i pijemo svi skupa, pa bilo to i na televiziji", rekao je Gabriel.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Gostima je za 'Večeru za 5 na selu' odlučio servirati Rovigno tesoro kao predjelo, Sipu i ekipu za glavno jelo te Maškare za desert. Pripravu svoje večere započeo je s predjelom. Tijekom kuhanja otkrio je da ima naviku odlaska u provod skoro svaki dan, a potom je ispričao ponešto i o svom radnom iskustvu dosad.

Njegovi dani kreću poslijepodne, nakon što završi spavanje. Budući da voli provode, Gabriel spava ujutro. "Dođem doma ujutro u 6, 7. pa zaspem. Po noći sam bio u điru. Zna se dogoditi... Sad zadnjih par godina manje izlazim, ali prije sam izlazio svaki dan. Eventualno ako bi jedan dan pauzirao, onda bih bio dva dana u komadu", ispovjedio se ekonomist.

Radi po potrebi, no uvijek poslijepodne! "Kod starog sam radio malo u agenciji, malo na kiosku, prije toga sam radio na parkingu! Ali, sve popodne! Ujutro spavanac, onda na posao pa par cuga i navečer vani", jasan je bio Gabriel.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba