Ekonomist Gabriel Benussi iz Rovinja ugostio je kandidate 'Večere za 5 na selu', u koju se prijavio zbog sjajnog iskustva koje je imao tijekom sudjelovanja u emisiji 'Pet frajera tjedno', koja se prikazivala na PLAYU. Veseli Gabriel za sebe kaže da je simpatično emotivna osoba i da ga u životu najviše veseli kada je ljudima oko njega dobro.
Budući da mu je najzaposleniji ljeti, hladnije mjesece iskoristio je za udovoljavanje drugim životnim interesima pa se tako prijavio i u 'Večeru za 5 na selu'.
"Zimi sam bio slobodan pa sam se počeo prijavljivati na neke emisije poput 'Večere za 5 na selu'. Nikad nisam gledao volim li kuhati i kako ću kuhati, nego volim ovu drugu stranu - kad sjedimo i pijemo s društvom i onda svako toliko netko kuha pa je tako došao red na mene. Vidio sam da je fora nešto skuhati, nije fora da prijatelji samo spremaju meni, nešto za 5 na moram i ja njima spremiti. U 'Večeru selu' prijavio sam se zato što se želim družiti s ovim ljudima, želim ih upoznati, nešto im skuhati, da bude zezancija, da jedemo i pijemo svi skupa, pa bilo to i na televiziji", rekao je Gabriel.
Gostima je za 'Večeru za 5 na selu' odlučio servirati Rovigno tesoro kao predjelo, Sipu i ekipu za glavno jelo te Maškare za desert. Pripravu svoje večere započeo je s predjelom, a nastavio s glavnim jelom. Nakon što se bacio na desert i fritule, Gabriel je u početku doživio pravi debakl. "Nisam zadovoljan kako mi to uspijeva", rekao je Gabriel i dodao da fritule ne štimaju jer je on nervozan. Zbog fritula je upao i u manju stisku s vremenom. "Strah me da mi se ne lijepe previše", komentirao je.
'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.