Večera za 5

Glavna nagrada definitivno ostaje u obitelji, a samo je jedno pitanje - kuha li bolje mama ili kći?

U mjestu Vinice, gdje smo i započeli kulinarsku avanturu Varaždina i okolice, završava iznimno zanimljiva ovotjedna Večera za 5 na selu".

RTL.hr
06.03.2020 11:15

Kandidate će ugostiti umirovljenica Ivanka kojoj svi nešto zamjeraju osim, naravno, njezine kćeri Vlatke , koja je kuhala u ponedjeljak i dalje vodi s visokih 37 bodova . Njezini su se specijaliteti svima svidjeli, ali kad su se kamere ugasile, gosti su doznali da su Ivanka i Vlatka majka i kći, što su tijekom Vlatkine večere odlučile prešutjeti. To je dosta utjecalo na ostale kandidate, Mariju , Andreju i Darija , od kojih nitko nije uspio prestići vodeću konobaricu pa će svi dobiti utješnu nagradu, poklon-bon Prima namještaja od 1000 kuna.

na večeri kod Ivanke

Večeras nas očekuje proglašenje pobjednika premda znamo jedno - glavna nagrada od 5000 kuna Prima namještaja ostaje u obitelji i samo je pitanje hoće li je kući ponijeti mama ili kći. Vlatkini specijaliteti bili su ukusni svim natjecateljima, a što će pripremiti njezina mama Ivanka , ne propustite pogledati u 20 sati na RTL-u u novoj epizodi Večere za 5 na selu".