Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Veseli domaćin

Glazbenik Ivan Rusan: „Sa 13 godina sam svirao u svatovima, a prije 12 godina sam osnovao tamburaški sastav Fijaker“

Danas će 'Večeru za 5 na selu' kuhati poznati tamburaš, a stoji li mu kuhača jednako dobro kao i tamburica – gledatelji će doznati večeras u 20 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
RTL.HR/ 29.4.2021. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivan Rusan dolazi iz Osijeka, ima 42 godine i za sebe kaže da je pravi veseljak i pravi Slavonac.

„Pravim Slavoncem me čini to što volim slavonsku klopu, slavonsku tamburicu i slavonske običaje, a ravnicu ne bi dao za ništa na svijetu!“, ističe Ivan koji se bavi glazbom te svira u poznatom tamburaškom sastavu.

Image
Foto: YouTube - TS Fijaker
Image
YouTube - TS Fijaker

„Glazbenik sam od malih nogu. Sa 13 godina sam počeo svirati u svatovima, a prije 12 godina sam s bratom osnovao tamburaški sastav Fijaker. Trajemo i nadam se da ćemo još dugo trajati i zabavljati se“, otkriva Rusan kojem je, uz obitelj, glazba na prvom mjestu. Trenutačno živi u Osijeku sa svojom suprugom Iris, koja se također natječe u ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu', te sa njihove dvije kćeri. Motiv za prijavu u show mu je – pobijediti ženu u kuhanju!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Iris i ja smo se zajedno prijavili u show, a glavni motiv nam je da pobijedimo jedno drugo. Cilj mi je pobijediti svoju ženu i to ću napraviti“, napominje Ivan kojemu tjedna pobjeda i nije toliko važna, samo mu je bitno da barem za bod bude bolji od Iris. Kad je riječ o ljubavi, Ivan otkriva kako je upoznao suprugu i čime ju je osvojio.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Iris je moj najveći ulov u životu. Ona drži tri ćoška kuće, a ja samo jedan. Upoznao sam je na jednoj svirci. Ja sam svirao,, a ona je plesala u KUD-u kako ja sviram. Zaljubio sam se do ušiju, bila je to ljubav na prvi pogled s moje strane, a nadam se i s njezine. Iris je dobra, draga i poštena, a uspio sam je osvojiti svojim šarmom“, otkriva Ivan koji danas zajedno sa suprugom i kćerima vodi i školu jahanja.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Moj pokojni tata nam je ostavio nešto novaca i onda smo od toga kupili djeci konja pa su počele jahati, a danas od jednog konja imamo njih 13 i bavimo se jahanjem“, kaže Rusan koji u slobodno vrijeme jako voli i pecati, šetati prirodom, ali i dobro kuhati te jesti. Ivan najviše voli domaću kuhinju, omiljeno jelo mu je grah, a jela najradije priprema u kotliću. Smatra kako u kuhanju nema mane i da je sve što pripremi jako fino tako da će biti zanimljivo pratiti koji će član obitelji Rusan odnijeti pobjedu u ovom kulinarskom tjednu. Ivanovu večeru ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ JE NAPETO!

ODLUKA JE DONESENA! Silvana je napustila farmu: 'Ako misli biti s njom neka promijeni profesiju iz šofera u psihijatra'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba