Večera za 5 na selu

Glazbenik Miro osvojio tri desetke pa ga 'spustila' Ivanova sedmica: 'Sve je bilo savršeno od početka do...

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćin je bio poznati sisački bluzer i roker Miro Dimić koji se pokazao vrlo vještim u pripremi ukusnih jela.

RTL.hr
27.04.2022 21:25

Simpatični Miro opušteno je dočekao svoje goste pa ih ponudio domaćim aperitivom, a svi su komentirali njegovu smirenost: Kako se zove, takav i je – miran", kazala je Slavica .

Večera za 5 na selu, Miro Dimić

Kad se ekipa smjestila za stol, domaćin je za predjelo ponudio pitu od sira i vrhnja uz koju je poslužio domaće suhomesnate proizvode. Ne volim domaći sir, pogotovo kad ne znam kakva je higijena. To kupujem samo od svoje susjede koja mi garantira kvalitetu", komentirao je Ivan dok se Sandri, Slavici i Daliboru svidjelo predjelo: Okus pite je bio fenomenalan!"

Večera za 5 na selu, Miro Dimić

Za glavno jelo Miro je poslužio malo jače pečeni biftek s povrćem, no ipak nije uspio pogoditi svačiji ukus. Biftek je trebao biti malo krvaviji i malo sočniji, ali sve je bilo super", kazao je Dalibor dok je Sandri i Ivanu meso bilo previše krvavo: Ne mogu to jesti, a ni kolegica Sandra."

Večera za 5 na selu, Miro Dimić

Za desert je domaćin servirao kolač zanimljivog imena Otrov torta, što je zapravo omiljena slastica u njegovoj obitelji pa oni često kažu da je dobra kao otrov". Da je desert stvarno jako dobar, primijetilo se i po komentarima kandidata. Desert je bio super, topio se u ustima", pohvalio je Ivan, a Dalibor je rekao: Čokoladna bomba je bila preobilna, ali odlična!"

Večera za 5 na selu, Miro Dimić

Za kraj večere Miro je gostima pripremio glazbeno iznenađenje te je zajedno s kolegama zasvirao i razveselio ekipu. Sve je bilo savršeno od početka do samog kraja", priznala je Slavica pa domaćinu dala ocjenu 10, baš kao Sandra i Dalibor: Čista desetka, bravo, vrhunski odrađeno!"

Večera za 5 na selu, Miro Dimić

Niz od tri desetke prekinuo je Ivan sa sedmicom: Zbog glavnog jela jer ne jedem biftek...." Tako je Miro ukupno zaradio 37 bodova te je u vodstvu i dalje Ivan s 38 bodova.

Večera za 5 na selu, Miro Dimić

Sutra kuha Slavica, a može li ona osvojiti koji bod više, doznat će se u četvrtak u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!