Večera za 5 na selu

Gledateljima nisu jasne ocjene gostiju za Majinu večeru: 'Aaa, baš je bila super domaćica! A i večera...

U četvrtak navečer kuhala je umjetnica Maja koja je osim posebnih recepata napravila i posebne dekoracije svog jela, a u tome se najviše isticao desert.

RTL.hr
28.10.2021 22:16
Pročitajte još
Gostoprimstvo na nivou, no jela nisu oduševila: 'Bilo je progutljivo'

No, unatoč cijelom trudu, opći dojam gostiju je da su jela bila preobilna, a Maja je dobila tek 34 boda.

Uz tako obilno predjelo i glavno jelo desert me nije mamio. Probao sam palačinku jer mi je bilo previše, čak i za krkana poput mene", našalio se Aleksandar, a Sena je pohvalila dekoraciju: Izgledalo je jako lijepo, lijepo je to uredila."

Kad je stigao red na ocjenjivanje Sena je Maji dala desetku: Lijepo nas je ugostila, bila je super domaćica i ne da sam se najela, nego sam se prejela!" Dok su Ivan, Aleks i Željko domaćici dali osmice pa je tako ukupno zaradila 34 boda.

Gledatelji, koji nisu imali prilike probati Majina jela, u komentarima su se osvrnuli kako muški dio kandidata ovog tjedna obilno jede, ali unatoč tome, obilne porcije bile su im minus ovog tjedna.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Maja se baš potrudila u svim aspektima; ugodan domaćin i atmosfera, neobična dekoracija (o kakvoj drugi mogu samo pozavidjeti), specifična kombinacija hrane, predjelo koje ima svoju priču, glavno jelo od dva izbora-svakome na odabir što je za pohvalu, šareni desert s likom Fride za koju mnogi niti ne znaju tko je... njezin lik i djelo. Sve pohvale, čestitke na kompletnom dojmu!", stoji u jednoj recenziji emisije na Facebook profilu 'Večere za 5 na selu'.

"Maja se stvarno potrudila. Bilo je previše hrane,ali to ne znači da ovi krkani koji su pojeli sve živo moraju dati ocjenu manje. Legenda kaže da još sjede i jedu i onu košaru od Sane su pojeli. Sane i dalje najbolja ", stajalo je u jednom od komentara.

"Aaa, baš je bila super domaćica! A i večera odlična gledajući ih kako se dave u njoj! Za domaćicu sve pohvale!", poručili su gledatelji Maji.

"Ivan se guši u hrani već četiri dana, a stalno prigovara nešto...", kritizirali su pak gledatelji druge kandidate.