Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledateljima nisu jasne ocjene gostiju za Majinu večeru: 'Aaa, baš je bila super domaćica! A i večera gledajući ih kako se dave u njoj'

U četvrtak navečer kuhala je umjetnica Maja koja je osim posebnih recepata napravila i posebne dekoracije svog jela, a u tome se najviše isticao desert.

Image
RTL.HR/ 28.10.2021. u 22:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
ŽELJKO DOBIO 34 BODA

Gostoprimstvo na nivou, no jela nisu oduševila: 'Bilo je progutljivo'

Image
ŽELJKO DOBIO 34 BODA

Gostoprimstvo na nivou, no jela nisu oduševila: 'Bilo je progutljivo'

No, unatoč cijelom trudu, opći dojam gostiju je da su jela bila preobilna, a Maja je dobila tek 34 boda. 

„Uz tako obilno predjelo i glavno jelo desert me nije mamio. Probao sam palačinku jer mi je bilo previše, čak i za krkana poput mene“, našalio se Aleksandar, a Sena je pohvalila dekoraciju: „Izgledalo je jako lijepo, lijepo je to uredila.“

Kad je stigao red na ocjenjivanje Sena je Maji dala desetku: „Lijepo nas je ugostila, bila je super domaćica i ne da sam se najela, nego sam se prejela!“ Dok su Ivan, Aleks i Željko domaćici dali osmice pa je tako ukupno zaradila 34 boda.

Gledatelji, koji nisu imali prilike probati Majina jela, u komentarima su se osvrnuli kako muški dio kandidata ovog tjedna obilno jede, ali unatoč tome, obilne porcije bile su im minus ovog tjedna.

"Maja se baš potrudila u svim aspektima; ugodan domaćin i atmosfera, neobična dekoracija (o kakvoj drugi mogu samo pozavidjeti), specifična kombinacija hrane, predjelo koje ima svoju priču, glavno jelo od dva izbora-svakome na odabir što je za pohvalu, šareni desert s likom Fride za koju mnogi niti ne znaju tko je... njezin lik i djelo. Sve pohvale, čestitke na kompletnom dojmu!", stoji u jednoj recenziji emisije na Facebook profilu 'Večere za 5 na selu'. 

"Maja se stvarno potrudila. Bilo je previše hrane, ali to ne znači da ovi krkani koji su pojeli sve živo moraju dati ocjenu manje. Legenda kaže da još sjede i jedu i onu košaru od Sane su pojeli. Sane i dalje najbolja ", stajalo je u jednom od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Aaa, baš je bila super domaćica! A i večera odlična gledajući ih kako se dave u njoj! Za domaćicu sve pohvale!", poručili su gledatelji Maji.

"Ivan se guši u hrani već četiri dana, a stalno prigovara nešto...", kritizirali su pak gledatelji druge kandidate.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba