Večera za 5 na selu

Gorana su u show prijavile kćeri i supruga: 'Djeca su mi rekla da ne smijem odustati'

Prvi ovotjedni domaćin u 'Večeri za 5 na selu' u Velikoj Gorici i okolici je 42-godišnji Goran Kraljević koji priznaje da ima veliku tremu zbog kuhanja pred kamerama, ali odustanak od showa nikad nije bio opcija!

RTL.hr
20.06.2022 18:00

Simpatični Goran po struci je elektrostrojarski tehničar, no trenutačno radi u trgovini koja se bavi veleprodajom voća i povrća te na vlastitom OPG-u uzgaja prvenstveno češnjak i jabuke.

Večera za 5 na selu (2).png

Nije lako baviti se poljoprivredom, ali ako se to voli, onda se sve stigne. I uz obitelj koja vam pomaže – sve je moguće!" ističe Goran koji priznaje kako se u RTL-ov kulinarski show nije sam prijavio te počinje osjećati nelagodu zbog kuhanja pred kamerama.

Večera za 5 na selu (11).png

Trema postoji, ali pobijedit ćemo tremu. U 'Večeru za 5 na selu' prijavile su me moje cure, a supruga Snježana me nagovorila da idem u emisiju jer učimo djecu da se od ničega ne smije odustati. Tako su mi djeca rekla – tata, nemoj odustati, i eto me tu gdje jesam..." ističe današnji domaćin kojem je upravo obitelj najveća podrška u životu.

Večera za 5 na selu (10).png

Za sebe kaže da je druželjubiv i otvoren za nove stvari, a kad je riječ o hrani preferira hrvatsku kuhinju i domaće namirnice pa će se takve večeras pronaći i na njegovom jelovniku. Pobjeda mi nije bitna, važno mi je da se zabavimo i dobro najedemo", zaključuje Goran koji samo što nije dočekao svoje goste.

Večera za 5 na selu (13).png

Hoće li se domaćin riješiti treme i kako će protukandidati ocijeniti njegova jela – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!