To mi je u krvi, volim nekoga naučiti i ništa mi nije teško objasniti. Preko društvenih mreža vide moje recepte pa me zovu i ispituju kako ovo, kako ono. To zna trajati danima. Iz Dalmacije, Beograda, Australije zovu me kad prave kobasice, pa onda zovu da kažu kako su bile dobre. Kad dođe zima, zovu me za kolinje, za sušenje i soljenje mesa", otkriva Antun, a Gordana, Karmen i Nikolina komentirale su kako se odmah na njemu vidi da je voljan pomoći drugima te da je dobar čovjek.
Netko voli klesati u drvetu, netko ima neki drugi hobi - kako slikar naslika sliku, tako ja skuham grah", rekao je Antun, a Gordana zaključila: Svi mu se možemo diviti koliko ima entuzijazma i volje za život, kulinarstvo i sve ostalo. Ima jako veliku volju za radom, društvom, prijateljima... Mislim da je baš veliki borac."
Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!