Večera za 5 na selu

Gordana o svom obrtu, kućnim ljubimcima i sinovima: 'Jedva čekam da se sinovi ožene'

Gordana Kaurić otvara tjedan u 'Večeri za 5 na selu'. Ova poduzetnica i majka tri sina u emisiju se prijavila na nagovor prijateljice.

RTL.hr
08.05.2023 18:00

Poduzetnica Gordana Kaurić otvorit će ovotjednu 'Večeru za 5 na selu' . Ova majka troje djece po struci je prehrambena radnica, no ima svoj obrt - praonicu i glačaonicu rublja. Dolazi iz Dugog Sela i slobodno vrijeme obožava provoditi uz bliske ljude, obitelj i u šetnjama sa svojim kućnim ljubimcima. Voli se zezati i družiti pa joj je u 'Večeri za 5 na selu' važniji provod negoli hrana.

Ova obrtnica trenutno radi sama u svojoj praonici i glačaonici. "Posao radim sama zasad, nemam nikog zaposlena, ali imam u planu nekog zaposliti. Kad radiš za nekoga onda ti to dosad, a kad nešto voliš, ako ti se prilika ukaže, ideš sam u svoje vode. Posao ide polako, ali sigurno", otkrila je Gordana. "Prednosti toga da si sam svoj šef su u tome što ti nitko nije za glavom, a nedostaci to što si stalno na raspolaganju", dodala je o svom poslu Gordana.

Večera za 5 na selu

Današnja domaćica je i majka trojice sinova. "Sinovi se još nisu oženili, još su s nama, no nadamo se da će uskoro nešto biti. Jedva čekam da se ožene, da žene vode brigu o njima, da imaju svoj život, a ne moj", otkrila je o svojoj djeci Gordana. Uz brigu o obitelji, Gordana brine i o ljubimcima - ima tri psa i četiri mačke.

U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se na nagovor prijateljice. "Veseli me upoznati nove ljude, nova poznanstva, nadam se da ćemo biti dobri i da ćemo se družiti i nakon 'Večere za 5 na selu'", jasna je bila Gordana.

Kako će se Gordana snaći u 'Večeri za 5 na selu', pratite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU .