Večera za 5 na selu

Gospođa Marija (68) se četiri puta udavala: 'Odnia dragi Bog, umrli. S ovim mi je, hvala Bogu, super'

Domaćica Marija tijekom pripreme 'Večere za 5 na selu' otkrila je neke stvari iz svog privatnog života. Iako je danas sretno udana, iza sebe ima još tri braka.

RTL.hr
09.09.2021 20:54

"Ja sam išla sa 29 godina u Njemačku i tamo sam radila. Imala sam tog muža od 48 godina, moj pokojni muž Milan Božić, umro je. Ja sam ostala udovica i poslije toga mene je njegov kolega, s kojim je skupa živio, oženio. I s tim sam čovjekom živjela u Njemačkoj, radila i kupili smo kuću u RijeCi i kad smo tu kuću kupili živjeli smo od 2006. godine do 2012.", rekla je Marija, ali otkrila i gdje je puklo.

"Ja sam se skupila i išla sam ća kad sam vidjela da je sve prepisao na svog sina jer je on isto imao brak. Imao je sin i mislio je mene zafrknuti. Onda sam lijepo rekla, hajmo ja i ti lijepo, da sudski bračnu stečevinu raspodijelimo i ostanemo u braku. Nije htio i onda je on sam išao i dao razvod braka. Ja sam stečevinu, jiš je to u tijeku, hvala Bogu, nešto je riješeno , nešto nije, ali to je to", ispričala je Marija.

Kasnije je tijekom pripreme večere otkrila kako se udavala četiri puta.

"Nije me ni sram, nisam nikad prevarila ni jednog svog muža, ali ovo mi je četvrti", otkrila je. "Odnia dragi Bog, umrli. I rastavila sam se s ovim jednim i sad mi je ovaj, hvala Bogu, s njim mi je super", otkrila je.

No, prošla je, kaže, ona mnogo toga u životu.

"Prošla sam stvarno života, ali uvijek sam čuvala svoje dostojanstvo i uvijek išla poštenim putem, više sam tuđih zahoda očistila u Njemačkoj nego mi je kose na glavi, ali sam ponosna na to", komentirala je Marija.

Marija ima troje djece i petero unučadi i danas su joj ona potopra. "Meni nevjesta dođe u kuću i poljubi me kao rođenu majku", dodala je emotivno.