Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Večeras u 20 sati

Gosti će večerati kod otkačene Erike: čeka ih kruh od rogača i oskoruša koji izgleda kao – kornjača!

Drugi dan 'Večere za 5 na selu' u okolici Rijeke, točnije u Mošćeničkoj Dragi kuhat će se zanimljiva jela s neobičnim sastojcima, a današnja domaćica čak ne posjeduje televizor jer većinu vremena provodi u svom vrtu.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 25.5.2021. u 10:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Danas kuha Erika Šandrul koja za sebe kaže da je otkačena, vedra, ali i malo „munjena za svoje godine“ te ima veliku tremu zbog kuhanja pred kamerama.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Prijavila sam se zbog avanture i na nagovor prijateljice s posla. Ne znam se baš ponašati pred kamerama, što će se vidjeti iz priloženog, ali potrudit ću se biti što prirodnija“, priznaje Erika, koja u svom domu ne posjeduje televizor jer je on, kako kaže, ne veseli.

„To mi je sad šok, nisam znao da idem u kuću bez televizije. Kako se prijaviš u 'Večeru za 5 na selu', a nemaš TV?“ pita se jučerašnji domaćin Leo, dok je Dalibor već shvatio da je Erika jedna posebna i vesela duša.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Ona je zabavna i spontana osoba, a meni se takve osobe sviđaju i mislim da će biti odlična večera“, komentira Dalibor, koji jedva čeka probati Erikine specijalitete. Glavnu pomutnju uoči njezine večere napravit će popis sastojaka na kojem će se naći i jedna vrlo neobična i gostima nepoznata namirnica – oskoruša.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Pripremam kruh od rogača s oskorušama. Kad se ispeče izgledat će kao kornjača, ali će biti fino“, uvjerena je današnja domaćica. Hoće li njezina večera stvarno biti ukusna kako se nada i kakva će Erika biti kao domaćica – pogledajte u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SREĆA NAJVEĆA

Domaćica Tihana: 'Kad rano postaneš mama, život te prisili da naučiš kuhati'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba