Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Gosti imaju velika očekivanja za današnju večeru: 'Arno je jedan od najboljih kuhara u našoj grupi'

Sredina je riječkog tjedna u 'Večeri za 5 na selu', a današnji domaćin je 52-godišnji Arno Rusich koji će svojim protukandidatima ponuditi talijanske specijalitete na grobnički način.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 11.5.2022. u 12:15
Play ponuda

Treća ovotjedna večera održat će se na Grobniku gdje će Arno, grobnički zet robom iz Italije, svojim gostima ponuditi jela za pamćenje. Naime, Arno je sudjelovao u devetoj sezoni kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' te je uspio zadiviti tročlani žiri pa mu je već poznato iskustvo kuhanja pred kamerama.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Mislim da je Arno dobar kuhar, jedan od najboljih kuhara u našoj grupi. Jako dobro se razumije u hranu, kuha čitav život, ima talijanske krvi pa bi trebao biti dobar u kuhinji“, zaključio je Mate, a jednako misle i ostali kandidati te jedva čekaju današnju večeru.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Arno se dosad pokazao kao zahvalan gost koji je obje dosadašnje večere ocijenio desetkom, a hoće li mu se barem jedna vratiti – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTROŠILI SVU SREĆU

Ono što je danima bilo u zraku se i ostvarilo! Reakcija Tomislava i Karmele je totalno sportska: 'Zaslužili smo ispasti'

Play ponuda

Više s weba