Večera za 5

Gosti nisu štedjeli kritike za Majina vegetarijanska jela, a ipak je osvojila desetku od Jovana te prešla...

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa se okupila u Đakovu na večeri kod Maje koja je za tu prigodu odlučila pripremiti jela na bazi povrća i voća, a neobične kombinacije naišle su na razne komentare gosti.

RTL.hr
27.04.2021 21:14

Iris, Ivan, Jovan i Viktor tijekom dana su nagađali kakva će ih jela dočekati kod domaćice Maje. Iako su neki bili vrlo skeptični oko njezinih sastojaka, na kraju je Majina večera prošla dosta dobro. Za predjelo su bili ponuđeni raspucanci od brokule s humusom, a Jovan je po prvi put u životu probao obje namirnice.

Večera za 5 na selu

Brokulu nikad neću praviti kod kuće i neću je više nikad jesti, bilo bi bolje da je bila neka šnicla", iskreno je kroz smijeh priznao Jovan, dok je Viktor pohvalio izgled jela, a Ivan okus. Zatim je na stol stiglo glavno jelo, a zajedno s njim i iznenađenje – pjevački sastav!

Večera za 5 na selu

Odjednom je izletjelo iznenađenje iz sobe i djevojke su počele pjevati, bilo je super!", pohvalio je Jovan, dok je Viktoru smetao odabrani trenutak za iznenađenje: 'Po meni je to trebalo biti na kraju večere!"

Za glavno jelo domaćica je ponudila integralnu rižu s prokulicama te vege okruglice od soje.

Večera za 5 na selu

Nije bilo loše, osjetilo se da je soja, ali bilo je slano i zamislio sam da jedem mljeveno meso", domišljato je komentirao Jovan, dok je ostalima jelo bilo previše suho i nedostajalo im je umaka i salate. Najveće nade polagali su u desert od čokolade i datulja, koji je ispunio gotovo sva očekivanja.

Jako okus, intenzivan, meni je bilo fino. Volim čokoladu i datulje su samo pojačale njezin okus", rekla je Iris, dok je Jovan prvi očistio tanjur, što je znak da mu se desert svidio: Na izgled mi se nije sviđao, ali kad sam ga probao, promijenio sam mišljenje i prvi sam ga pojeo do kraja."

Večera za 5 na selu

Tijekom večere vladala je opuštena atmosfera, a gosti su se neprestano smijali, iako su svi primijetili da je domaćica imala tremu od početka do kraja večere.

Maja nije znala gdje je od treme, ona nije znala u koje se gradu nalazi. Načelno mislim da se uopće nije snašla i da su je svjetla reflektora bacila dolje. Ona je bolja kao gost nego kao domaćin", primijetio je Viktor, glavni komentator večere.

Večera za 5 na selu

Kad je stigao red na ocjenjivanje, Jovan je Maji dao desetku jer su mu se svidjele sve zapravo stvari koje je prvi put kušao, a Ivan joj je dao ocjenu 7 jer nije bilo mesa na večeri. Iris joj je dala ocjenu 8 jer joj je Jovanova večera bila ipak bolja, dok ju je Viktor ocijenio sedmicom jer misli da Maja nije bila spremna za ovu priču". Unatoč mnogim prigovorima, Maja je skupila 32 boda , što je više od Jovana te se trenutno nalazi u vodstvu.

Večera za 5 na selu

A kakva će biti večera kod ugostitelja Viktora, što će on ponuditi gostima – pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!