Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Gosti su se pomalo uvrijedili što je bilo previše toga na tanjurima

Za svoju večeru Ljubica je dobila kritike zbog prebogatog obroka

Image
RTL.HR/ 15.7.2019. u 22:14
Play ponuda

Kandidati iz Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije kuhat će u novom tjednu u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“, a prva je svoja jela pripremala domaćica Ljubica. Njezinu su hranu ocjenjivali zaštitarka Sanja, trgovački putnik Krešimir, građevinarka Barbara i krojačica Ana.

Image
Foto:
Image

Ljubica je natjecatelje ugostila na seoskom imanju Horvat, a njezin se jelovnik sastoji od predjela naziva Zelenoosvježenje, glavnog jela Zagorskibućkuriš te deserta Kukuruznoiznenađenje. „Sve to zvuči da će biti domaće“, rekla je Sanja, a i Barbari se svidio meni. Kad je dočekala goste, domaćica ih je poslužila aperitivom, domaćim likerom od drenka, koji se svidio svima. „Mislim da i liječi jer me grlo već manje boli“, rekla je Barbara.

'Šunka mi je bila preslana'

Potom su sjeli za stol i počeli s predjelom. „Malo mi je bilo čudnog okusa jer mislim da to nije spremljeno kako bi trebalo, šunka mi je bila preslana“, rekla je Ana, a i Krešimir je istaknuo slanu šunku. Na red je došlo glavno jelo - domaći paprikaš i njoki. „Prvi dojam mi je - ništa posebno“, rekla je Barbara, no kad je probala, okus ju je ugodno iznenadio. Sanju je zanimalo: „Zašto bućkuriš, a piletina je na stolu?“ a naglasila je da je u jelu bilo malo viška masnoće i ponovno soli.

Image
Foto:
Image

Kad su jeli desert, Ana je odmah dala kritiku kako bi bio sočniji da je domaćica koristila domaći pekmez ili šljive. „Zlevanku nikako ne volim i još je bila presuha“, rekao je Krešimir, a Barbara kaže: „To tako treba biti.“ Poslije večere domaćica je zahvalila gostima na lijepom druženju, a potom su nazdravili.

'Bilo je previše toga na tanjuru'

Image
Foto:
Image

Za Ljubičinu večeru Barbara je dala ocjenu sedam jer joj se nije svidjelo predjelo, Krešimir je također dao sedmicu zato što je u predjelu previše toga bilo na tanjuru, a i desert mu se nije svidio. Sanja se odlučila za ocjenu šest zato što joj je večera bila preobilna i premasna, baš kao i Ana kojoj su jela bila lijepa, ali neukusna.

Hoće li natjecatelji i dalje biti tako kritični ili će ih zaštitarka Sanja oduševiti svojim jelovnikom - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba