Večera za 5 na selu

Gosti su uživali i u atmosferi i jelima pa je Kristijan zasjeo na prvo mjesto!

Danas se večera pripremala u najistočnijem gradu Gorskog kotara, Vrbovskom, a domaćin je bio ekonomist Kristijan.

RTL.hr
07.12.2022 21:30

Svoje je predjelo nazvao Goranska bomba, glavno jelo Jesenska čarolija i desert Antifit season. Predjelo je dobilo same komplimente, u glavnom jelu svaki je gost našao komponentu koju je pohvalio, a i desert je dobro prošao tako da je Kristijan osvojio sjajnih 38 bodova i prešao u vodstvo!

Kristijan Miani

Domaćin je dobro raspoložen dočekao goste, nije imao tremu, a potom ih je ponudio rakijom od kruške, starom 15-ak godina. Marijo je pio višnjevaču i komentirao je kako mu je bila fina, a Jure je pohvalio viljamovku.

Kristijan Miani

Pole od krumpira sa špekom i kobasicama Kristijan je poslužio s predjelom. Bilo je vrhunsko, ali malo mi se čini kao da je kopirao moju večeru", rekao je Marijo, a Robert je komentirao kako su i na prijašnjim večerama imali krumpir, ali da je ovaj danas bio najbolje pripremljen. Predjelo je bilo top! To je moćna hrana, nekada je to bio i kompletan ručak", rekla je Marina, a svidjelo se i Juri.

Kristijan Miani

Za glavno jelo Kristijan je poslužio goranski nadjev i gulaš od srnetine i teleće potkoljenice s tjesteninom. Roberta je oduševilo što su bila dva priloga uz glavno jelo dok su Marina i Jure komentirali kako je ipak bilo previše svega. Nisam nikad jeo goranski nadjev i svidjelo mi se", rekao je Robert, Marini je bilo preslano, no pohvalila je tjesteninu. Toliko je bio dobar okus da sam sve pojeo", zaključio je Marijo.

Kristijan Miani

Kristijan je za kraj večere poslužio prvi desert koji je napravio u životu - keks u obliku srca od čokolade i lješnjaka ukrašen kikirikijem, šlagom i voćem. Desert je bio kao Crvenkapica protiv vuka u šumi", slikovito je opisao Marijo, a i Robert je komentirao kako nikad nije vidio desert koji tako izgleda, no svidio mu se kad ga je kušao.

Kristijan Miani

Poslije poklona i pjesme uslijedilo je ocjenjivanje. Robert i Marijo domaćinu su dali po desetku zato što se stvarno potrudio dok su Marina i Jure dali po devetku - Marini je mala zamjerka bio pretrpan tanjur i preslan goranski nadjev, a Juri meso u glavnom jelu nije bilo dovoljno slano.

Kristijan Miani

Sutra kuha Robert, a hoće li goste iznenaditi svojim jelovnikom - ne propustite pogledati od 20.15 sati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.