Play ponuda
Play ponuda
MOGLO SE I BEZ TOGA

Gosti za večerom domaćicu Jasminu ispitivali je li udana: Poslije gošćenja, uslijedio je zloban komentar

Stvarno nije baš zavidan odabir teme za otvoriti razgovor s domaćicom koja prva kuha u ovotjednom izdanju showa 'Večera za 5 na selu'

RTL.hr/ 1.11.2022. u 9:45
Play ponuda

Daleko od gradske buke, svoj komadić raja na zemlji je pronašla i 28-godišnja Jasmina Čizmadija i to u Čovcu prije tri godine. Po zanimanju je upravna referentica, no trenutno je na porodiljnom dopustu. Kada stigne, obavlja poslove u OPG-u koji drži sa suprugom Ilijom, nakon čega slijedi njezino vrijeme za opuštanje, a njega rado provodi u folkloru ili bicikliranju.

Za sebe kaže da je ekstrovertirana i to je razlog zbog kojeg se prijavila u 'Večeru za 5 na selu'. Naglasila je kako joj pobjeda nije bitna, ali isto tako, ne bi voljela biti zadnja. S obzirom na to da obožava tradicionalnu slavonsku kuhinju, otkrila je kako najčešće kuha juhe i mesna jela, a obožava okuse variva.

"Ima posla na obiteljsko poljoprivrednom gospodarstvu i treba se puno raditi - ponekad to sve iziskuje puno vremena, naš rani dan završava ponekad i po noći, ali tko se ozbiljno toga prihvati, u Slavoniji se može jako lijepo živjeti. I zdravije jer mi to sve što uzgajamo, mi to sve prvenstveno i konzumiramo", istaknula je Čizmadija koja sa svojom obitelji održava OPG.

Goste za večerom, točnije Marijanu je zanimalo je li Jasmina udana, odnosno ima li muža. "Da, i troje djece. Tri dečkića - oni su sad dvije, godine, četiri i osam tako da su mala dječica. Sve sam ih rasporedila - baka, dida, ovaj, onaj kako ne bih nikome dala svu trojicu da ne bude previše", objasnila joj je Jasmina ukratko.

"Ne bih joj dala 28 godina. Mislim da je ovaj život na selu pretežak i troje djece ima tako da joj nikad ne bih dala 28 godina", tvrdi Anita.

"Jasmina jako dobro izgleda i ja mislim da je sretna sa svojim mužem u braku te da je sretna sa svojom djecom. I kako koja familija, ali mislim da oni štimaju", zaključio je Goran.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SAMO VESELO

Napetost raste, a Davor i Josip potpiruju vatru: 'I mi smo s vama u finalu, stavit će nam 10.000 eura na račune!'

Play ponuda

Više s weba