Play ponuda
Play ponuda
IZJEDNAČENA BORBA

Gotov je i četvrti dan kuhanja i trenutačno su na prvome mjestu četiri kandidata!

Danas se u 'Večeri za 5 na selu' kuhalo u Kostreni, a domaćin je bio voditelj ureda u građevinskoj firmi Jerko.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 12.5.2022. u 21:28
Play ponuda

Jerko je za goste pripremio predjelo naziva Jestiva dekoracija, glavno jelo pod imenom Pečenka i desert Punjenje za 5. Predjelo je jako dobro prošlo, u glavnom jelu najviše zamjerki dobile su prokulice, a svima je bilo jako zanimljivo što su sami punili krafne. Jerko je naposljetku dobio 38 bodova tako da nakon četiri odrađene večere imamo četiri natjecatelja na prvome mjestu!

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Domaćin je goste dočekao uz aperitiv i vokalni sastav iz Kostrene pa su na početku večeri nazdravljali uz pjesmu. „Domaćin je bio jako veseo i - lijepo nas je dočekao. Muzika i aperitiv jako lijepo“, komentirala je Olivera. Ubrzo su počeli s predjelom - pogačicama od dizanog tijesta punjenima vrganjima uz pršut i kobasice te domaći kruh. Zoranu je predjelo bilo ukusno, baš kao i Oliveri iako nije ljubiteljica gljiva. „Odradio je to dosta dobro, predjelo je bilo fino“, rekao je Mate, a potom su svi malo rezali pršut za koji je Arno naglasio da je stvarno odličan.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Za glavno jelo Jerko je poslužio pečenu svinjsku vratinu s rižotom od tikvica i prokulicama. „Prokulice su mi totalno razočaranje, meso je bilo jako fino i mekano i sve je bilo toplo i fino“, rekao je Mate, a i Arnu je meso bilo fino i mekano, baš kao i prokulice. Zoranu se također svidjelo meso, a prokulice ga nisu oduševile jer su bile tvrde. „Ja bih te prokulice još malo kuhala“, komentirala je Olivera za stolom i dodala da nisu bile jestive dok je ostalo bilo super.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Jerko je potom zamolio Arna da mu pomogne završiti krafne, a gostima se jako svidjelo što su ih sami punili. „Krafna je bila topla i ukusna i dobro pečena“, rekao je Arno, a Olivera je otkrila da je svoje punila čokoladom i da su bile jako fine. Domaćin je priznao kako je jako umoran tako da su brzo završili s desertom, podijelio je poklone i uslijedilo je ocjenjivanje. Arno i Mate dali su po desetku jer se domaćin jako potrudio, Olivera je dala devetku i rekla: „Prokulice su me razočarale“, a za tu se ocjenu odlučio i Zoran uz objašnjenje: „Desert mi je bio presladak.“

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Sutra kuha Olivera, a hoće li ona uspjeti nadmašiti ostale kandidate i pobijediti u kvarnerskom tjednu - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

'Izgleda da će biti poprilično zanimljiva večera': Njegovateljica Maja otvara podravski tjedan!

Play ponuda

Više s weba